متخصصان تغذيه توصيه ميكنند: خربزه براي پايين آوردن فشار خون مفيد است.
متخصصان تغذيه در مركز بهداشتي دانشگاه تگزاس خاطرنشان كردند: خوردن مقادير زيادي از سبزيجات و ميوههاي سرشار از پتاسيم مانند خربزه و پرتقال براي مبتلايان به فشار خون بالا مفيد است و در پايين آوردن فشار خون تاثير قابل توجهي دارند.
دكتر لونا ساندون استاديار تغذيه كلينيكي در اين دانشگاه و سخنگوي انجمن ديابت آمريكا در اين باره اظهار داشت: خربزه نيز مانند هندوانه و طالبي بويژه حاوي مقادير زيادي پتاسيم است. يك چهارم از طالبي حاوي 800 تا 900 ميلي گرم پتاسيم است كه تقريبا 20 درصد از مقدار توصيه شده براي مصرف روزانه پتاسيم را تامين ميكند.
وي تصريح كرد: ميوههايي چون آووكادو، كيوي، خرماها، لوبيا، سيب زميني، گوجه فرنگي و حتي گريپ فروت از ديگر منابع غذايي غني از پتاسيم محسوب ميشوند كه براي مبتلايان به فشار خون بالا سودمند هستند.