ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 8 دي 1403
شنبه 8 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 11 شهريور 1388     |     کد : 4444

چرا آبي كه از شير درون ليوان ريخته مي شود، اغلب تيره است ؟

دليل آن چيزي جز وجود حباب هاي هوا نيست ...

دليل آن چيزي جز وجود حباب هاي هوا نيست ، اين حباب ها بر اثر برخورد آب با ظرف درست مي شوند    اما اين تيرگي به سرعت از بين مي رود ، چون حباب ها به سطح آب مي آيند و مي تركند و تعدادي از حباب ها نيز درون آي حل مي شوند  .

توجه كنيد كه آب سرد ، حباب هاي هوا را خيلي سريعتر از آب گرم در خود حل مي كند ، براي همين تيرگي آب داغ نه تنها بيشتر بنظر مي آيد بلكه دوام آن نيز بيشتر است ، يعني مدت زمان بيشتري طول مي كشد تا آب گرم شفاف شود   .


نوشته شده در   چهارشنبه 11 شهريور 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode