ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۲ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۶:۳۷ مانده تا غروب خورشید   
۰۴:۰۰:۱۴اذان صبح
۰۵:۳۸:۱۱طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۲۰اذان ظهر
۱۹:۲۰:۱۹غروب خورشید
۱۹:۴۰:۴۶اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸     |     کد : ۴۴۴۴

چرا آبي كه از شير درون ليوان ريخته مي شود، اغلب تيره است ؟

دليل آن چيزي جز وجود حباب هاي هوا نيست ...

دليل آن چيزي جز وجود حباب هاي هوا نيست ، اين حباب ها بر اثر برخورد آب با ظرف درست مي شوند    اما اين تيرگي به سرعت از بين مي رود ، چون حباب ها به سطح آب مي آيند و مي تركند و تعدادي از حباب ها نيز درون آي حل مي شوند  .

توجه كنيد كه آب سرد ، حباب هاي هوا را خيلي سريعتر از آب گرم در خود حل مي كند ، براي همين تيرگي آب داغ نه تنها بيشتر بنظر مي آيد بلكه دوام آن نيز بيشتر است ، يعني مدت زمان بيشتري طول مي كشد تا آب گرم شفاف شود   .


نوشته شده در   چهارشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...