ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1391     |     کد : 43956

هشدار صریح به اردوغان/ از وجب به وجب خاک سوریه دفاع می کنیم

سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه در واکنش به سخنان مداخله جویانه مقامات ترک علیه سوریه تاکید کرد کشورش در موضع دفاعی نیست و در برابر هرگونه تجاوز از خود دفاع خواهد کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه در واکنش به سخنان مداخله جویانه مقامات ترک علیه سوریه تاکید کرد کشورش در موضع دفاعی نیست و در برابر هرگونه تجاوز از خود دفاع خواهد کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه النشره ، جهاد مقدسی در واکنش به سخنان رجب طیب اردوغان نخست وزیر ترکیه درباره سوریه گفت : ما به دنبال رویارویی با کسی نیستیم، اما از وجب به وجب خاک سوریه دفاع می کنیم.

وی درباره پیشنهاد احمد داوود اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه درباره واگذاری قدرت به فاروق الشرع معاون بشار اسد افزود: هنگامی که ترکیه به ما اجازه داد که دولت آن را تعیین کنیم، ما نیز به آنها اجازه می دهیم که برای ما تعیین تکلیف کنند.در این باره فقط مردم سوریه تصمیم می گیرند.

سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه بیان کرد: ارتش سوریه در حالت دفاعی قرار دارد در حالی که تیراندازی، شلیک خمپاره، موشک و به کارگیری مواد منفجره تناسبی با آزادیخواهی ندارد.

مقدسی گفت : راه حل بحران سوریه از طریق گفتگو میسر می شود، مرجع ما مردم سوریه است و اگر توده مردم این نظام را نخواهند، کنار می رود.

سخنگوی وزارت امور خارجه سوریه افزود: مقصود از پایان بحران، پیروزی یک گروه سوری علیه دیگری نیست، بلکه ما می خواهیم سوریهایی را که سلاح در دست گرفته اند، قانع کنیم که با سلاح نمی توانند خواسته خود را محقق کنند.

از سوی دیگر فرانسوا اولاند رئیس جمهوری فرانسه مدعی شد باید تحریمهای جدیدی علیه نظام سوریه برای به زانو درآوردن آن اعمال شود.

وی با نادیده گرفتن نقش غربی ها و متحدانشان در ادامه خشونتها و بی ثباتی در سوریه به سبب حمایتهای گسترده مالی تسلیحاتی از گروههای مسلح ادعا کرد: اوضاع سوریه روز به روز وخیم تر می شود و باید خطر بزرگی که منطقه را تهدید می کند برطرف شود. تا کی باید این حوادث ادامه پیدا کند 


نوشته شده در   چهارشنبه 19 مهر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode