جام جم آنلاين: نوشيدن يك فنجان چاي زنجبيل در روز ميتواند به بهبود خلق و خو كمك كند، استرس را كاهش دهد و درعين حال تاثير فوقالعادهاي در بهبود فرآيند هضم و جذب غذا دارد.
به گزارش ايسنا، كارشناسان تغذيه و سلامت انگليس ميگويند: اسيد معده براي هضم غذا حياتي است و زماني كه فرد، تحت استرس است ترشح اين اسيد دچار اختلال ميشود، اما نوشيدن يك فنجان آب داغ حاوي يك برش تازه زنجبيل و يك برش كوچك ليمو روشي معجزهگر براي تحريك هاضمه و كمك به گوارش است.
زنجبيل حاوي نوعي آنتياكسيدان خاص و مهم موسوم به «جينگرول» است كه به پاكسازي مواد شيميايي مضر ناشي از استرس و نگراني در بدن كمك ميكند.
زنجبيل همچنين در كاهش التهاب، مقابله با مشكلات تنفسي شايع و بهبود گردش خون طبيعي در بدن موثر است. در زنان نيز نوشيدن چاي زنجبيل روشي موثر براي كاهش انقباضات شكمي ناشي از عادت ماهانه است.