ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 2 مهر 1391     |     کد : 43154

افراد مبتلا به آسم كمتر نمک مصرف كنند

سعیده معانی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: نمک یكی از موارد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام‌های عصبی و كاركرد صحیح عضلات است.

سلامت نیوز : سعیده معانی كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: نمک یكی از موارد مورد نیاز برای سوخت و ساز مواد غذایی در بدن، انتقال پیام‌های عصبی و كاركرد صحیح عضلات است.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از برنا ؛ معانی افزود: مطالعات متعدد نشان داده است كه كاهش مصرف نمک، همراه با سایر عوامل درمانی آسم، در بهبود این بیماری مؤثر و مفید است.وی در باره دیگر عوارض مصرف نمکگفت: مصرف نمک، باعث افزایش احتباس مایعات در بدن می‌شود و كاهش مصرف نمک در این شرایط، حدود 2 لیتر از مایعات بدن را كاهش می‌دهد.

این كارشناس تغذیه تصریح كرد: در بسیاری از خانم‌هایی كه دچار ورم قوزک پا و تنگ شدن انگشتر در دستشان هستند، با كاهش مصرف نمك در غذای خود، ورم بسیار كاهش می‌یابد.معانی، نمک آشپزخانه كه زمان طبخ یا سر سفره به غذا اضافه می‌شود را مهمترین منابع دریافت نمک در رژیم غذایی برشمرد و گفت: انواع غذاهای آماده مانند سوسیس، كالباس و همبرگر، انواع كنسرو خورش‌ها، كنسرو سبزیجات و انواع تنقلات شور مانند چیپس و پفک منابع دریافت نمک هستند كه برای سلامتی نیز مضر است.


نوشته شده در   يکشنبه 2 مهر 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode