ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 6 دي 1403
پنجشنبه 6 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 27 مرداد 1388     |     کد : 4304

مصرف میوه به جای غلات برای لاغر شدن باوری اشتباه است

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از میوه برای کاهش وزن به جای غلات و جانشینان آن باوری اشتباه است در عین حال مصرف میوه در برنامه غذایی روزانه ضروری است...

یک متخصص تغذیه گفت: استفاده از میوه برای کاهش وزن به جای غلات و جانشینان آن باوری اشتباه است در عین حال مصرف میوه در برنامه غذایی روزانه ضروری است.

پریسا زاهدی در گفتگو با مهر در کرج اظهار داشت: بعضی افراد در رژیم خود برای کاهش وزن از مقداری میوه استفاده می‌کنند که این باور اشتباه است زیرا هر واحد میوه 60 کالری تولید می ‌کند در حالیکه غلات و مواد غذایی جانشین آن 80 کالری در بدن ایجاد می‌کند.

وی افزود: میوه ‌ها و سبزیجات حاوی آب فراوان، مواد مغذی و انواع ویتامین هستند و هر واحد میوه 15 گرم کربوهیدرات، 60 کیلوکالری انرژی و هر واحد سبزی پنج گرم کربوهیدرات، دو گرم پروتئین و 25 کالری انرژی تولید می ‌کند.

این کارشناس عنوان کرد: فیبر به عنوان ماده بسیار مهم در میوه ‌ها و سبزیجات است و مصرف آنها به لحاظ وجود فیبر و جلوگیری از نفوذ مواد سرطان زا به غشاء مخاطی روده از بسیاری از سرطانها‌ پیشگیری می کند.

زاهدی با اشاره به خواص فراوان فیبرها اظهارداشت: فیبرها به دو دسته محلول در آب و نامحلول دسته بندی می شوند ولی خاصیت فیبر محلول در آب که در سبزیجات تازه رویش پیدا کرده، سیب و مرکبات و آلو موجود است به دلیل کاهش کلسترول خون دارای اهمیت ویژه است.

این متخصص تغذیه خاطرنشان کرد: موادی چون ویتامین B4 ،B6 ،C ،E ،A، روی، سلنیوم و بتاکارتن که در میوه ها و سبزیجات به وفور یافت می شود دارای خاصیت آنتی اکسیدان هستند و از طرفی با توجه به اینکه بدن روزانه نیازمند مقداری ویتامین ث است، لازم است افراد از انواع مرکبات، گوجه فرنگی، انواع توت، طالبی، کلم و کاهو که حاوی این ویتامین هستند، استفاده کنند.

وی با اشاره به این که هر فرد حداقل یک روز در میان نیازمند ویتامین A است، توصیه کرد: تمام میوه‌های سبز و زرد رنگ حاوی بتاکاروتن هستند و بر این اساس هر فرد می ‌تواند به منظور تامین ویتامین A بدن از این میوه ها و سبزیجات استفاده کند.

زاهدی بیان داشت: میوه‌های چون گلابی، سیب، پرتقال، انگور، هلو، آلو، کیوی، هنداونه و خربزه سبب افزایش آنتی اکسیدانها و مقابله با استرس می‌ شوند و وجود آنتی اکسیدانهای پلی فنولیکدر انار سبب کاهش بیماریهای قلبی و عروقی می‌ شود.

این کارشناس توصیه کرد: افراد نباید آبمیوه های صنعتی را جایگزین میوه طبیعی نمایند زیرا میوه طبیعی دارای فیبر بوده که برای سلامتی بسیار مفید است و از سوی دیگر آب میوه های صنعتی کالری بالاتری را در افراد ایجاد می ‌کنند.

 


نوشته شده در   سه شنبه 27 مرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode