دانشمندان معتقدند؛ نوشيدن آب سيب نسبت به خوردن خود سيب در حفظ سلامتي موثرتراست.
محققان دريافتند كه مواد شيميايي موجود در عصاره سيب فرد را در برابر سكته، بيماريهاي قلبي و سرطان مصون ميكند.
به گفته محققان، عصاره سيب مملو از آنتي اكسيدانتهايي به نام فنوليكس است.
دانشمندان نمونههايي از خون و ادرار داوطلبان را آزمايش كردند تا دريابند كه آيا نوشيدن عصاره سيب فنوليكس را به بدن منتقل ميكند يا نه.
فنوليكس نقش مهمي در طعم و رنگ دهي به عصاره سيب دارد ولي محققان در مورد مزاياي عمده سلامت بخشي آن ترديد دارند.
دكتر سرنا ماركس، مسؤول اين پروژه تحقيقاتي، گفت: مطالعات پيشين حاكي از وجود ارتباطي بين فنوليكس و مصونيت در برابر چند بيماري عمده بود. به همين دليل ما سعي ميكنيم از چگونگي جذب فنوليكس در رژيم غذايي خود اطلاعاتي كسب كنيم.
وي افزود: ما ميدانيم سيب غني از فنوليكس است و پژوهشهاي ما نشان داد كه عصاره سيب نسبت به خود سيب محتويات فنوليكس غنيتري دارد.