ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 2 دي 1403
يکشنبه 2 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 مرداد 1388     |     کد : 4133

مواد پروتئيني هنگام پخت، سرطان زا مي‌شوند

استاد دانشگاه ليدن هلند گفت: موادي كه سرشار از پروتئين هستند هنگامي كه پخته يا كباب مي‌شوند سرطان‌زا‌ هستند...

استاد دانشگاه ليدن هلند گفت: موادي كه سرشار از پروتئين هستند هنگامي كه پخته يا كباب مي‌شوند سرطان‌زا‌ هستند.

درودي، استاد دانشگاه ليدن هلند، در گفت‌وگو با فارس گفت: تمام مواد پروتئيني بر اثر پختن، سرخ شدن و كباب شدن مواد شيميايي ايجاد مي‌كنند كه ثابت كرديم اين مواد سرطان زا هستند.

وي افزود: با توجه به فرهنگ كشور در استفاده از مواد گوشتي كه سرشار از پروتئين هستند،حتما بايد همراه اين مواد از سبزيجات و ماهي كه حاوي آنتي اكسيدان هستند استفاده كنيم چون مي توانند اثر بدي كه در هنگام پختن و سرخ شدن مواد ايجاد شده را از بين ببرند و يا كم كنند.

درودي تصريح كرد: در همين راستا توصيه مي شود كه اين مواد پروتئيني در كوتاه مدت سرخ و كباب شوند. از آنجايي كه اين مواد جزء مواد غذايي‌ هستند و مي دانيم كه مواد غذايي موثر‌ترين عامل در بروز سرطان به شمار مي‌رود بهتر است كه از آنها با احتياط مصرف شود.

وي گفت: يكي از تحقيقات من مختص همين مواد غذايي بود كه در آن تاثير اين مواد را روي كروموزوم‌ها بررسي كرديم و ديديم كه اين مواد بر اثر پخته شدن عملكرد طبيعي خود را از دست مي‌دهند.

 


نوشته شده در   دوشنبه 12 مرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode