ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 27 آذر 1404
پنجشنبه 27 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 7 مرداد 1391     |     کد : 40258

دزد مست روي كاناپه خوابش برد

وكيل مدافع مردي كه متهم است با شكستن قفل در خانه‌اي وارد آنجا شده و روي كاناپه خوابش برده است،مي گويد وي مشكلات روحي دارد و بايد تحت درمان باشد.

جام جم آنلاين: وكيل مدافع مردي كه متهم است با شكستن قفل در خانه‌اي وارد آنجا شده و روي كاناپه خوابش برده است،مي گويد وي مشكلات روحي دارد و بايد تحت درمان باشد.
به گزارش پليس، «برايان بردي» 34 ساله حدود ساعت سه نيمه شب با شكستن قفل خانه‌اي در واشنگتن با استفاده از يك ميله آهني، وارد آنجا شده و روي كاناپه خوابيده است.

ساكنان خانه كه با شنيدن صداي در از ترس دزد فورا با پليس تماس گرفته بودند پس از حضور ماموران، مردناشناس را روي كاناپه كه به خواب عميقي فرو رفته بود پيدا كردند.

وكيل «بردي» ادعا مي‌كند او مشكلات روحي دارد و بايد به عنوان بيمار مورد بازخواست قرار بگيرد نه اين‌كه محاكمه شود.

صاحبخانه اما مي‌گويد متهم مشروب الكلي خورده بود و به همين دليل به خواب رفته نه اين‌كه بيمار رواني باشد و نداند كه دست به چه اعمالي مي‌زند.

او براي دزدي وارد خانه من شده و خواب بر او غلبه كرده است.(رويترز)


نوشته شده در   شنبه 7 مرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode