عضو شورای مشورتی گردشگری کشور گفت: شهر تبریز به دلیل دارا بودن موقعیت برجسته پزشکی در کشور، با راهاندازی و توسعه مراکز تخصصی، به قطب گردشگری سلامت در کشور تبدیل میشود.
تراب محمدی در گفتوگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: آذربایجانشرقی دارای امتیازات بالقوهای در زمینه گردشگری سلامت است که با تمرکز بر روی این امکانات، میتواند به صورت موفق وارد عرصه توریسم درمانی شود.
وی با بیان اینکه آذربایجانشرقی در حال حاضر قطب مهم توریسم درمانی شمالغرب کشور محسوب میشود، از ایجاد و راهاندازی و توسعه مراکز تخصصی پزشکی در استان خبر داد.
محمدی راهاندازی مرکز آی پی سی به عنوان مرکز بینالمللی اقامتی و درمان بیماری توسط بخش خصوصی را مهمترین پروژه در حال اجرای استان اعلام کرد و خاطرنشان کرد: با افتتاح این مرکز، گردشگران سلامت ورودی به استان دیگر مشکلی از لحاظ اسکان نخواهند داشت.
عضو شورای مشورتی گردشگری کشور با اشاره به اینکه سالانه مسافران بسیاری از کشورهای همجوار از جمله جمهوری آذربایجان و ترکیه برای درمان راهی تبریز میشوند، اجرای این طرح را گامی اساسی در تبدیل تبریز به قطب گردشگری سلامت کشور اعلام کرد.
محمدی تصریح کرد: هزینه درمان در بسیاری از کشورها به خصوص کشورهای اروپایی بسیار هنگفت است و ساخت مراکزی همچون مرکز آی پی سی از روشهای متداول برای کاهش هزینه های درمانی به شمار میرود.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی بر نقش مراکز بینالمللی بیماری در گسترش صنعت گردشگری و رونق اقتصادی استان تأکید کرد و گفت: با توجه به موقعیت خاص استان، توجه به صنعت تورسیم پزشکی بسیار ضروری میکند.