سلامت نیوز :متخصصان موسسه "پیری سالم" در دانشگاه كالج لندن با انجام این مطالعات امیدوارند كه با استفاده از روش كمتر خوردن بتوانند با مشكل پیری زودرس مقابله كنند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛ این متخصصان به بررسی عوامل ژنتیكی و محیطی، الگوهای زندگی موثر در فرآیند پیری پرداختند. آنها قانع شدند كه با جلوگیری از عوامل محیطی كه عامل پیری هستند میتوان تا چند دهه به طول عمر افراد، اضافه كرد. به این ترتیب میتوان با بیماریهایی كه مرتبط با سالخوردگی هستند نظیر بیماریهای قلبی - عروقی، سرطان و امراض تحلیل برنده اعصاب مقابله كرد.این متخصصان با بررسی روی موشها و مگسهای میوه به این نتیجه رسیدند كه در این جانوران كاهش حجم غذای مصرفی روزانه باعث افزایش 30 درصدی طول عمر میشود. از آنجا كه ژنتیك این جانوران شباهت نزدیكی به ژنتیك انسان دارند، متخصصان انگلیسی بر این باور هستند كه كم خوردن تاثیر مشابه روی طول عمر انسان دارد و حداقل 20 سال به عمر انسان میافزاید.