ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 3 تير 1391     |     کد : 38480

انتشار قرآن فارسی ممنوع است

اگرچه توصیه های زیادی از سوی برخی مسوولان و شخصیت ها به دست ما رسیده كه خواستار انتشار این نوع آثار هستند، اما نظر نظام و مراجع بزرگوار این است كه این نوع آثار نباید به عنوان قرآن منتشر شود.

اگرچه توصیه های زیادی از سوی برخی مسوولان و شخصیت ها به دست ما رسیده كه خواستار انتشار این نوع آثار هستند، اما نظر نظام و مراجع بزرگوار این است كه این نوع آثار نباید به عنوان قرآن منتشر شود.
معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام كرد: قرآن فارسی بدون آیات، قرآن محسوب نمی شود و بر این اساس به این نوع آثار مجوز چاپ داده نمی شود.

به گزارش روز جمعه ایرنا از معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، 'بهمن دری' در دیدار جمعی از پژوهشگران قرآنی كشور، این اقدام را در راستای حراست از مرزهای عقیدتی و فرهنگی نظام عنوان كرد.

وی افزود: حتی به قرآن هایی كه به نظم در آمده اند و آیات آن به صورت منظوم تنظیم شده باشد ، نیز اجازه انتشار نمی دهیم.

دری ادامه داد: اگرچه توصیه های زیادی از سوی برخی مسوولان و شخصیت ها به دست ما رسیده كه خواستار انتشار این نوع آثار هستند، اما نظر نظام و مراجع بزرگوار این است كه این نوع آثار نباید به عنوان قرآن منتشر شود.


** جلوگیری از واردات قرآن های چینی

معاون امور فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یا بیان اینكه توجه ویژه به آثار دینی و قرآنی در دو سال اخیر در هیچ دوره ای از فعالیت های این معاونت صورت نگرفته است، افزود: انتشار كتاب های فاخر و ارزشمند قرآنی و دینی، چاپ كتاب های تفسیری و توجه ویژه به چاپ و انتشار زندگی نامه های متنوع از ائمه معصومین (ع) از جمله این اقدامات است.

دری، توجه ویژه در دو دوره برگزاری كتاب سال جمهوری اسلامی ایران( در سال های 89 و 90)به داوری و انتخاب بهترین ترجمه های قرآن در طول 33 سال پس از انقلاب اسلامی، تامین كتب قرآنی كتابخانه ها و دانشگاه ها و حوزه های علمیه و تجهیز كتابخانه های عمومی و موسسه های فرهنگی به كتب دینی را از دیگر اقدامات انجام شده در معاونت امور فرهنگی در حوزه آثار دینی و قرآنی ذكر كرد.

وی ارتباط این معاونت با مركز طبع و نشر قرآن و دارالقرآن كریم در صدور مجوز و یا واردات و صادرات قرآن و آثار قرآنی را تنگاتنگ و موثر توصیف كرد و افزود: در هیچ دوره ای این اهتمام در همدلی و همراهی برای صیانت از قرآن به عنوان كتاب آسمانی وجود نداشته است.

به گفته ی معاون امور فرهنگی وزارت ارشاد، تداوم این مسیر منجر به منتشر نشدن قرآن های حاوی اشتباهات چاپی و جلوگیری از واردات قرآنهای چینی شد.


نوشته شده در   شنبه 3 تير 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode