ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 23 خرداد 1391     |     کد : 38002

زیتون میوه بیماران دیابتی

دكتر فریده رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان این مطلب اظهار داشت: در صورت جایگزینی روغن مصرفی با روغن زیتون كلسترول خون به ویژه كلسترول بد كاهش می یابد روغن زیتون با تحریك كیسه صفرا باعث دفع صفرا می شود كه از بروز كیسه های صفرا جلوگیری می كند.

سلامت نیوز : دكتر فریده رحمانی، عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی با بیان این مطلب اظهار داشت: در صورت جایگزینی روغن مصرفی با روغن زیتون كلسترول خون به ویژه كلسترول بد كاهش می یابد روغن زیتون با تحریك كیسه صفرا باعث دفع صفرا می شود كه از بروز كیسه های صفرا جلوگیری می كند.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران ؛ وی با اشاره به روش مناسب نگهداری زیتون خاطرنشان كرد: زیتون باید به صورت شور و در مایع زیتون نگهداری شود پس از اولین مصرف زیتون باید در ظروف شیشه ای و در محیط خنك و مرطوب نگهداری شود و قبل از مصرف به علت شوری در آب قرار بگیرد.دكتر رحمانی تصریح كرد: فواید زیتون متوجه تركیبات آن است كه از مهمترین تركیبات زیتون، روغن آن می باشد كه برای رشد و سلامتی تمامی سلول های مغز و اعصاب بسیار ضروری است.


نوشته شده در   سه شنبه 23 خرداد 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode