ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
پنجشنبه ۲۳ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۲:۳۹ مانده تا اذان ظهر   
۰۴:۰۱:۳۰اذان صبح
۰۵:۳۹:۰۴طلوع خورشید
۱۲:۳۰:۰۹اذان ظهر
۱۹:۱۹:۰۵غروب خورشید
۱۹:۳۹:۲۹اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸     |     کد : ۳۷۷۷

مصرف زیاد سویا خطر بروز بیماریهای تنفسی را کاهش می‌دهد

پژوهشگران استرالیایی در تحقیقات خود نشان دادند که مصرف میزان زیادی سویا در رژیم غذایی روزانه می تواند در برابر بیماریهای تنفسی یک نقش حفاظتی داشته باشد...

پژوهشگران استرالیایی در تحقیقات خود نشان دادند که مصرف میزان زیادی سویا در رژیم غذایی روزانه می تواند در برابر بیماریهای تنفسی یک نقش حفاظتی داشته باشد.

محققان دانشگاه فناوری کارتین با آزمایش بر روی ۲۷۸ بیماران متاثر از بیماری BPCO (بیماری ریوی مزمن مسدود کننده) بین سنین ۵۰ تا ۷۵ سال و ۳۴۰ فردی که از آسیبهای تنفسی رنج نمی بردند عادات غذایی هر دو گروه را بررسی کردند و کشف کردند که افراد سالم به طور متوسط ۶۰ گرم در روز و افراد بیمار به طور متوسط ۴۵ گرم در روز سویا مصرف می کردند.

 

نتایج این تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد سویا در رژیم غذایی می تواند خطر بیماری BPCO را کاهش دهد.

براساس گزارش سایبرمد، این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "عادت به مصرف غذاهای برپایه سویا منجر به کاهش مشکلات تنفسی می شوند."

 


نوشته شده در   دوشنبه ۲۲ تير ۱۳۸۸  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...