پژوهشگران استرالیایی در تحقیقات خود نشان دادند که مصرف میزان زیادی سویا در رژیم غذایی روزانه می تواند در برابر بیماریهای تنفسی یک نقش حفاظتی داشته باشد.
محققان دانشگاه فناوری کارتین با آزمایش بر روی ۲۷۸ بیماران متاثر از بیماری BPCO (بیماری ریوی مزمن مسدود کننده) بین سنین ۵۰ تا ۷۵ سال و ۳۴۰ فردی که از آسیبهای تنفسی رنج نمی بردند عادات غذایی هر دو گروه را بررسی کردند و کشف کردند که افراد سالم به طور متوسط ۶۰ گرم در روز و افراد بیمار به طور متوسط ۴۵ گرم در روز سویا مصرف می کردند.
نتایج این تحقیقات نشان می دهد که مصرف زیاد سویا در رژیم غذایی می تواند خطر بیماری BPCO را کاهش دهد.
براساس گزارش سایبرمد، این دانشمندان در این خصوص اظهار داشتند: "عادت به مصرف غذاهای برپایه سویا منجر به کاهش مشکلات تنفسی می شوند."