ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 4 دي 1403
سه شنبه 4 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 20 تير 1388     |     کد : 3744

هشدار درباره پختن گوشت در حرارت زیاد

پختن گوشت در حرارت زیاد خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد...

پختن گوشت در حرارت زیاد خطر ابتلا به سرطان لوزالمعده را افزایش می دهد.

سرطان لوزالمعده از سرطان های دستگاه گوارش است كه درمان آن بسیار مشكل است و موجب مرگ شمار زیادی از بیماران می شود .

بر اساس شواهد ، افردی كه دفعات زیاد از گوشت كباب شده یا سرخ شده استفاده می كنند دست كم 70 درصد بیش از دیگران به این نوع سرطان دچار می شوند.

متخصصان تغذیه بهترین روش پخت گوشت را آب پز كردن آن می دانند

 


نوشته شده در   شنبه 20 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode