ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 4 دي 1403
سه شنبه 4 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 16 تير 1388     |     کد : 3690

گوشت قرمز احتمال ابتلا به سرطان سینه را افزایش می دهد

نتیجه مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.

نتیجه مطالعات انجام شده توسط دانشگاه هاروارد نشان می دهد که مصرف گوشت قرمز می تواند خطر ابتلا به سرطان سینه را افزایش دهد.

به گزارش گروه ترجمه سلامت نیوز،آنها همچنین کشف کرده اند که گرایش به مصرف بیشتر گوشت قرمز با احتمال ابتلا به چاقی و استعمال دخانیات مرتبط است و این دو از فاکتورهای موثر در  افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه می باشند.

با توجه به این یافته لازم است که زنان در مقدار مصرف گوشت دقت بیشتری اعمال نمایند و سعی کنند رژیم غذایی سالمی که سرشار از سبزیجات و میوه جات تازه می باشد را جایگزین رژیم های سنگین و پر چرب کنند.

 


نوشته شده در   سه شنبه 16 تير 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode