همايش تجليل از فعالان قرآني وفرهنگي ملكان با حضور مسئولان شهرستان در سالن اجتماعات اداره تبليغات اسلامي برگزار شد.





به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان آذربايجان شرقي به مناسبت هفته معلم و فرا رسيدن سالروز ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) چهارمين همايش تجليل از فعالان عرصه قرآن و فرهنگ برگزار شد .
حجت الاسلام عادل قربانزاده رئيس اداره تبليغات اسلامي با اشاره به مقام شامخ استاد و معلم هدف از اين همايش را اشاعه و ترويج فرهنگ معارف علوم قرآني و آگاهي از اوامر تعاليم وحياني و انسان ساز قرآن مجيد عنوان کرد .
وي ابراز اميدواري کرد: با ارتباطي تنگا تنگ و مستمر استادان و مربيان قرآني و فرهنگي روز به روز شاهد شکوفايي اقشار مختلف جامعه به ويژه نوجوانان وجوانان باشيم.
وي اضافه کرد : استفاده از ظرفيتهاي قرآني ديني و فرهنگي براي مقابله با هجمه هاي فرهنگي بيگانه در اين برهه از زمان ضروري است.
وي لزوم تلاش همه جانبه دستگاههاي تبليغاتي بيگانه براي ريشه کني آثار و فرهنگ اصيل قرآني و اسلامي را ياد آور شد و اظهار داشت: با استفاده از فرهنگ اصيل اسلامي ايراني و با تلاش شما نيرو هاي عرصه قرآن و فرهنگ مي توان در مقابل فرهنگ هاي منحرف غربي ايستاد و جوانان و نوجوانان عزيز را در مقابل اين هجمه ها مصون نمود .