سلامت نیوز : متخصصان تغذیه میگویند غذاهای ارگانیك 50 درصد بیشتر حاوی ریزمغذیها، املاح معدنی، ویتامینها و كلسیم هستند. هم چنین این مود خوراكی طبیعی به علت دارا بودن تركیبات فنولیك از بدن در برابر بیماریهای قلبی و حتی سرطان محافظت میكنند. از آنجا كه این مواد غذایی طبیعی هستند ریزمغذیهای موجود در میوهها و سبزیها را از بین نمیبرند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا ؛غذاهای ارگانیك مدت طولانیتری تازه میمانند و خراب نمیشوند. بعلاوه میوهها و سبزیهای پرورش یافته در مزارع ارگانیك محتوای آنتی اكسیدانی بیشتری دارند و به طور كلی احتمال بروز مشكلات سلامتی و بیماریها با مصرف مواد غذایی ارگانیك به میزان قابل توجهی كاهش پیدا میكند.