ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1391     |     کد : 35693

مصرف لبنیات کم چرب خطر سکته مغزی را کاهش می‌دهد

پزشکان در یک مطالعه بزرگ دریافته‌اند افراد بالغی که مقادیر بیشتری از فرآورده‌های لبنی کم چرب استفاده می‌کنند کمتر با خطر سکته مغزی مواجه هستند.

 همشهری آنلاین: پزشکان در یک مطالعه بزرگ دریافته‌اند افراد بالغی که مقادیر بیشتری از فرآورده‌های لبنی کم چرب استفاده می‌کنند کمتر با خطر سکته مغزی مواجه هستند.

به گزارش ایسنا، این مطالعه روی نزدیک به 75 هزار فرد بزرگسال سوئدی انجام گرفته که به طور متوسط مدت 10 سال تحت آزمایش و بررسی قرار داشتند.

این آزمایشات تایید می‌کند افرادی که به مصرف شیر، ماست و پنیر کم چرب عادت دارند در مقایسه با افرادی که بیشتر از نوع پرچرب لبنیات استفاده می‌کنند، 12 درصد کمتر دچار سکته مغزی می‌شوند.

به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، لونا ساندون متخصص رژیم درمانی و استادیار تغذیه بالینی در مرکز پزشکی دانشگاه جنوب غربی تگزاس در این باره گفت: وقتی شما لبنیات پرچرب مصرف می‌کنید بی‌شک چربی اشباع شده وارد بدنتان می‌شود. چربی اشباع شده یکی از انواع چربی است که به طور مشخص روی سطح کلسترول بد خون تاثیر می‌گذارد و موجب ایجاد لخته‌های خونی در سرخرگ‌هایی می‌شود که خون پاک را به قلب و مغز می‌برند. به این ترتیب می‌توان پذیرفت که لبنیات پرچرب در افزایش خطر بروز سکته ایسکمیک موثر هستند.


نوشته شده در   يکشنبه 3 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode