ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 17 آذر 1404
دوشنبه 17 آذر 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 3 ارديبهشت 1391     |     کد : 35669

شهرداری تبریز امیدوارتر شد

تیم شهرداری تبریز با پیروزی بر تیم نفت آبادان امیدهای خود برای بقا در لیگ برتر را افزایش داد.

 
تیم شهرداری تبریز با پیروزی بر تیم نفت آبادان امیدهای خود برای بقا در لیگ برتر را افزایش داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تیم شهرداری تبریز از هفته سی و یکم لیگ برتر فوتبال کشور با گل دقیقه 91 سعید دقیقی در حالی نفت آبادان را شکست داد که ابتدا از مهمان خود با یک گل عقب افتاده بود.

شهرداری تبریز با این پیروزی مجموع امتیازت خود را به عدد 32 رسانده و بعد از هفته‌ها از مکان هفدهم جدول یک پله صعود کرده و بالاتر از مس سرچشمه کرمان و شاهین بوشهر قرار گرفت.

شهرداری تبریز امروز و فردا منتظر نتایج سایر تیم‌های خواهد ماند در صورت شکست راه‌آهن از تراکتورسازی، باخت شاهین بوشهر از استقلال تهران و تساوی دو تیم مس کرمان با ملوان بندرانزلی ایده‌آل ترین هفته برای شهرداری تبریز رقم خواهد زد.

شهرداری تبریز هفته آینده مهمان استقلال بوده و سپس در آخرین بازی خانگی میزبان تیم فجر سپاسی شیراز خواهد بود و پرونده بازی‌های این فصل شهرداری تبریز در رشت با دیدار مقابل داماش به پایان خواهد رسید.

کسب حداقل پنج امتیاز می‌تواند شهرداری تبریز را برای ماندن امیدوار سازد که شامل دو تساوی خارج از خانه و یک پیروزی خانگی است اما، تساوی در تهران مقابل استقلال و پیروزی بر تیم‌های فجر سپاسی و داماش گیلان می‌تواند به صورت قطعی حفظ سهمیه دوم فوتبال تبریز را تضمین کند.

دومین پیروزی خانگی تیم شهرداری تبریز مقابل نفت آبادان رقم خورد، شهرداری تبریز در نیم فصل اول تنها مقابل ملوان در تبریز پیروزی از میدان خارج شده و دومین برد خانگی این تیم تا هفته سی و یکم به درازا کشید.

اما آمار بازی‌های دو تیم از برتری مطلق تیم شهرداری تبریز خبر داده و در واقع نفت آبادان که به برزیل این شهرت دارد در مقابل شهرداری تبریز در اکثر بازی‌های ناکام بوده است.

سوابق بازی نفت آبادان با شهرداری تبریز

بدون شک هیچ تیمی به اندازه نفت آبادان با شهرداری تبریز مهربان نبوده است.

دو تیم در مجموع 14 بار مقابل هم قرار گرفته اند که تیم شهرداری تبریز در 9 بازی به پیروزی دست یافته و تنها یک بار مغلوب نفت آبادان شده است، 4 بازی نیز با تساوی به اتمام رسیده است.

نخستین بازی دو تیم در مرداد 1373 در آبادان با نتیجه جالب سه بر صفر به سود شهرداری تبریز پایان یافته است. در این بازی حسین خطیبی هت‌تریک کرده و هر سه گل شهرداری تبریز را به ثمر رساند.

شهرداری در سال 77 در تبریز نفت را با سه گل شکست داده و در اردیبهشت سال 89 نیز در آبادان با دو گل به پیروزی دست یافت، تنها شکست شهرداری تبریز در مصاف با زردپوشان آبادان ملقب به برزیل ایران در سال 87 با یک گل صورت گرفته است.

بازی دو تیم در فصل گذشته در تبریز سه بر دو به سود شهرداری تمام شد و در آبادان نیز تساوی یک بر یک حاصل تلاش دو تیم بود.

امسال نیز هر دو بازی رفت و برگشت به سود تیم شهرداری تبریز به اتمام رسید و در واقع نفت آبادان تنها تیمی بود که هر شش امتیاز بازی‌اش را تقدیم شهرداری تبریز کرد.

شهرداری تبریز در 14 بازی خود مقابل نفت 25 گل به ثمر رسانده و تنها 9 بار دروازه‌اش مقابل نفت گشوده شده است.

بهترین گلزن بازی‌های رو در روی دو تیم،حسین خطیبی با پنج گل زده و غلامحسین دین محمدی با 4 گل زده از شهرداری تبریز هستند، سعید دقیقی نیز تاکنون سه بار دروازه نفت آبادان را گشوده است.


نوشته شده در   يکشنبه 3 ارديبهشت 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode