ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 23 فروردين 1391     |     کد : 35166

عوامل بيماري‌هاي قلب و عروق

عوامل بيماري‌هاي قلب و عروق جام جم آنلاين: خوانندگان مي‌توانند با ارسال پيامك به سامانه 30000706 سوالات خود را در موارد مختلف مطرح و در برنامه زنده «دكتر سلام» كه هر شب ساعت 21 از شبكه آموزش پخش مي‌شود، پاسخ خود را دريافت كنند. امروز دكتر اكبري، جراح و استاد دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي به پرسش ما پاسخ مي‌دهد. عوامل تاثيرگذار در ابتلا به بيماري‌هاي قلب و عروق چيست؟ يكي از عوارضي كه باعث ابتلا به بيماري‌هاي قلب و عروق مي‌شود، مصرف چربي است. بدن ما نيازمند به جذب بعضي چربي‌هاست كه براي س

عوامل تاثيرگذار در ابتلا به بيماري‌هاي قلب و عروق چيست؟

يكي از عوارضي كه باعث ابتلا به بيماري‌هاي قلب و عروق مي‌شود، مصرف چربي است. بدن ما نيازمند به جذب بعضي چربي‌هاست كه براي ساخت هورمون‌ها و آنزيم‌ها به آنها احتياج داريم، اما منظور از چربي‌هاي مضر كه بايد آن را كنار گذاشت ؛ اسيدهاي چرب اشباع شده است.

هر نوع چربي كه بتوان آن را با نان يا با دستمال از روي مواد غذايي جدا كرد، چربي‌هاي مضر اشباع شده محسوب مي‌شود.

اسيدهاي چرب اشباع شده كه در روغن‌هاي حيواني به وفور وجود دارد و راديكال‌هاي آزاد نيز كه در چربي‌هاي مانده حيواني وجود دارد، براي بدن بسيار مضر است.

همچنين در فرآوردهاي سوسيس و كالباس از چربي حيواني مانده استفاده مي‌شود.

اسيدهاي چرب اشباع شده موجود در بدن، پلاك‌هاي چربي را مي‌سازند و در ديواره عروق رسوب مي‌كنند و عروق حساس مثل عروق كاروتين گردن را درگير مي‌كنند و غير از تنگي موضعي، خونرساني را مختل مي‌سازد و موجب سكته‌هاي قلبي و مغزي مي‌شود.

بنابراين هنگام خريد روغن توجه كنيد كه اسيدهاي چرب آزاد اشباع شده آن بايد زير 10 درصد باشد، همچنين از مصرف روغن‌هاي گياهي مانده خودداري شود.


نوشته شده در   چهارشنبه 23 فروردين 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode