ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 مرداد 1403
جمعه 5 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 18 فروردين 1391     |     کد : 34951

فزايش سرطان‌روده با مصرف فست‌فودها

مصرف فست فودها باعث افزايش سه برابري سرطان روده در كشور شده است كه با فرهنگ سازي مي توان مراجعه مردم به مراكز فست فود را به حداقل رساند.

جام جم آنلاين: مصرف فست فودها باعث افزايش سه برابري سرطان روده در كشور شده است كه با فرهنگ سازي مي توان مراجعه مردم به مراكز فست فود را به حداقل رساند.
به گزارش واحد مرکزي خبر به نقل از وب دا، دكتر رفيع معاون بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي اهواز ضمن بيان اين مطلب اظهار داشت: در كنار بازرسي و برخورد با دوره گردها و مراكز فروش فست فود، بايد ذائقه مردم را تغيير دهيم و به جامعه آموزش داده شود كه حداقل مراجعه را به اينگونه مراكز داشته باشند.

وي افزود: در زمينه برخورد با فست فودهاي دوره گرد رايزني هايي با نيروي انتظامي و شهرداري انجام شده است و در همين زمينه تلاش مي كنيم كه مجوزهاي كاري مراكز فست فود فروشي را محدود كنيم.

دكتر رفيع در ادامه سخنان خود با اشاره به كسب برخي موفقيت هاي استاني در زمينه شاخص هاي جهاني بهداشت گفت: از جمله اين موفقيت ها اجراي نظام مراقبت سندرونيك براي اولين بار توسط دانشگاه علوم پزشكي اهواز در كشور بوده است كه اين كار به عنوان يك الگوي بسيار موفق در سطح كشور پذيرفته شده است.


نوشته شده در   جمعه 18 فروردين 1391  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode