يک پزشک متخصص مسموميتها به مردم توصيه کرد از مصرف قارچهاي غير پرورشي پرهيز کنند.
دکتر حبيب اله احمدي در گفتوگو با ايسنا، با اشاره به اينکه در اوايل فصل بهار و پاييز با رشد قارچها و استفاده نا آگاهانه خانواده ها از قارچهاي سمي مسموميتها افزايش مي يابد، گفت: تنها حدود يک هزارم قارچها کشنده اند، اما به دليل شباهت زيادي که به قارچهاي خوراکي دارند مورد استفاده خانواده ها قرار مي گيرند.
وي در خصوص علائم مسموميت با قارچها، گفت: حدود پنج تا شش ساعت بعد از مصرف قارچ، اگر علائمي همچون دل درد، استفراغ شديد و اسهال در فرد ايجاد شود نشان دهنده اين است که قارچ مصرفي سمي بوده و بايد بلافاصله به بيمارستان انتقال داده شود.
مسئول اورژانس مسموميت هاي بيمارستان امام خميني(ره) کرمانشاه، افزود: برخي از اين قارچ ها بسيار خطرناک بوده و کشنده مي باشند.
احمدي با بيان اينکه خوشبختانه سال گذشته هيچ موردي از مرگ و مير در اثر مصرف قارچهاي سمي نداشتيم، اظهار داشت: متاسفانه دو سال پيش دو مورد مرگ بر اين اثر داشتيم.