سلامت نیوز : كارشناسان بهداشتی هاروارد در یك مطالعه جدید به ارتباط نگران كننده و جدی بین مصرف زیاد برنج سفید و افزایش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم پی بردهاند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از ایسنا، بیماری دیابت نوع دوم در برخی از كشورها در شرف تبدیل شدن به یك اپیدمی است. دكتر كیوئی سان ازمتخصصان دانشكده بهداشت عمومی دانشگاه هاروارد در این باره اظهار داشت: ما در آزمایشات اخیر خود دریافتهایم كه برنج سفید به احتمال زیاد خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را به ویژه در جوامعی مثل مردم آسیا كه از این ماده غذایی زیاد مصرف میكنند، تشدید میكند.
سان تاكید كرد: با این حال مردم باید روی تمام مواد غذایی كه در طول روز مصرف میكنند كنترل دقیق داشته باشند و در مراقبت از تغذیه خود نباید فقط روی یك غذای خاص متمركز نشوند.
شرح این آزمایشات در مجله «طب انگلیس» ارائه شده است.