ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 15 تير 1403
جمعه 15 تير 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 21 اسفند 1390     |     کد : 34051

گردو، سرشار از اسید چرب امگا ۳

در میان مغزها، گردو ارزش غذایی بالاتری از بادام ، پسته، فندق و... دارد. مقدار آنتی اکسیدان یک مشت گردو، ۲ برابر انواع مغزهای دیگر است. در این مطلب از «ehow» ، به خواص این مغز اشاره شده است.

سلامت نیوز: در میان مغزها، گردو ارزش غذایی بالاتری از بادام ، پسته، فندق و... دارد. مقدار آنتی اکسیدان یک مشت گردو، ۲ برابر انواع مغزهای دیگر است. در این مطلب از «ehow» ، به خواص این مغز اشاره شده است.

*مصرف گردو همراه با غذای چرب، احتمال آسیب دیدن سرخرگ ها را کاهش می دهد.

*منبع عالی منیزیم، مواد معدنی و اسید چرب امگا ۳ است.

*با کاهش بروز التهاب، بدن را در برابر بیماری عروقی مقاوم می کند.

*امگا ۳ موجود در گردو برای عملکرد مناسب سلول های مغزی لازم است.

*امگا ۳ علاوه بر کاهش خطر بیماری قلبی - عروقی میزان فشار خون را نیز کاهش می دهد.

*آنتی اکسیدان موجود در آن ۲ تا ۱۵ برابر قوی تر از آنتی اکسیدان موجود در ویتامین E است.

*مصرف منظم گردو خطر بروز آلزایمر را کاهش می دهد.

*منبع عالی اسید آمینه است.

*ویتامین B موجود در آن، تولید انرژی را افزایش می دهد و به هضم غذا کمک می کند.

*برای حفظ سلامت استخوان مفید است.

منبع:روزنامه خراسان


نوشته شده در   يکشنبه 21 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode