ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : چهارشنبه 10 اسفند 1390     |     کد : 33536

هزینه 38 میلیون دلاری دفتر بودجه کنگره آمریکا برای سندسازی تحریم علیه ایران

دفتر بودجه کنگره آمریکا در گزارشی اعلام کرد برای اجرای تحریم های جدید آمریکا علیه ایران باید 38 میلیون دلار در 5 سال آینده هزینه شود.

دفتر بودجه کنگره آمریکا پیش بینی کرد
هزینه 38 میلیون دلاری دفتر بودجه کنگره آمریکا برای سندسازی تحریم علیه ایران 
دفتر بودجه کنگره آمریکا در گزارشی اعلام کرد برای اجرای تحریم های جدید آمریکا علیه ایران باید 38 میلیون دلار در 5 سال آینده هزینه شود.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل فارس، بر اساس برآوردهای دفتر بودجه کنگره آمریکا، اجرای تحریم‌های اخیر این کشور علیه ایران در 5 سال آینده، به مبلغی برابر با 38 میلیون دلار نیاز دارد.

بر اساس گزارش وال استریت ژورنال در این گزارش، جزئیات سند تحریم‌های آمریکا علیه ایران که در ماه ژانویه اعلام شد به تفصیل شرح داده شده است؛ بر اساس آن شرکت‌هایی که در بورس آمریکا تجارت می‌کنند، باید فعالیت‌های خود با ایران را به کمیسیون اوراق بهادار و معاملات ارزی و سهامی این کشور ارائه دهند و لیست برنامه‌های موجود که می‌توان تحت آن اشخاص و شرکت ‌های ایرانی را تحریم کرد، منتشر کنند.

بر اساس برآوردهای دفتر بودجه کنگره، این حجم مبلغ به وزارت خارجه اختصاص یافته است و این امر به این معنی است که این وزارتخانه باید 12 نفر دیگر استخدام کند و سالانه 4 میلیون دلار برای اجرای قوانین این سند هزینه کند. همچنین 2 میلیون دلار دیگر سالانه برای مشاوره‌های خارجی به منظور بازرسی از فعالیت های تجاری که ممکن است تحت تحریم باشند، مورد نیاز است.

روی‌هم رفته، وزارت خارجه آمریکا در 5 سال آینده به 30 میلیون دلار نیاز دارد. وزارت خزانه‌داری، اداره پاسخ‌گویی پولی و مالی دولت و کمیسیون اوراق بهادار و معاملات ارزی و سهامی نیز به 8 میلیون دلار برای پوشش هزینه‌‌های اجرایی اضافی در اعمال این قوانین تحریمی نیاز دارند.

در گزارش دفتر بودجه کنگره آمریکا آمده است، تصویب سند تحریم‌ها علیه ایران حدود 9 میلیون دلار در 10 سال آینده برای آمریکا درآمد دارد. این درآمد با وسعت بخشیدن به محدوده نقض تحریم‌های آمریکا به دست می‌آید.

به گزارش فارس از زمان تصویب طرح تحریم بانک مرکزی ایران در آمریکا که با هدف توقف فروش نفت ایران ارائه شده است قیمت جهانی نفت حدود 16 دلار افزایش یافته است. آمریکا ۱۲ میلیون بشکه در روز از مصرف روزانه ۲۰ میلیون بشکه نفت خود را از بازارهای خارجی تامین می کند که بدین ترتیب هم اکنون روزانه 192 میلیون دلار بیشتر از قبل از تحریم ها برای واردات نفت می پردازد.


نوشته شده در   چهارشنبه 10 اسفند 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode