پنير باعث جلوگيري از رشد باکتريهايي ميشود که در ميان دندانها لانه کرده، همچنين مانع از پوسيدگي و فاسد شدن تکه غذاهاي باقي مانده در دهان ميشود.
دکتر آرش شبستري متخصص تغذيه در گفت وگو با ايسنا گفت: مقدار30 گرم پنير، معادل يک ليوان ماست يا يک ليوان شير است که براي بدن بسيار مفيد است.
وي تاکيد کرد: شير و ماست از ارزش غذايي بيشتري نسبت به پنير برخوردار است زيرا هنگام تهيه کردن پنير آب آن جدا ميشود. به همين دليل مقداري از ويتامين B2 (ريبوفلاوين) آن از بين مي رود.
وي در پايان اظهار داشت: پنير به علت داشتن نمک ممکن است براي همه افراد خوب باشد ولي بهتر است سالمندان در مصرف آن زياده روي نکنند.