متخصصان معتقدند خوردن برخي از مواد غذايي در پيشگيري از ابتلا به انواع سرطان نقش دارند.
به گزارش ايسنا به نقل از اينفونياك، متخصصان اروپايي ميگويند پيروي از رژيم غذايي ميوهها و سبزيجات كه سرشار از آنتي اكسيدانت هستند راهي براي محافظت بدن در برابر سرطان است.
همچنين تحقيقات نشان داده است: مواد غذايي از قبيل انواع توت، تمشك، سير، كلم بروكلي، مركبات و شكلات تلخ خاصيت ضد سرطاني دارند.
دو نكته مهم ديگري كه دانشمندان براي جلوگيري از ابتلاي به سرطان به آن اشاره ميكنند پختن صحيح مواد غذايي و خوردن مواد غذايي فصل است.