ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 3 دي 1403
دوشنبه 3 دي 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 29 خرداد 1388     |     کد : 3263

هويج را خرد نشده بپزيد

محققان مي‌گويند اگر هويج به‌صورت كامل پخته شود، قابليت‌هاي ضدسرطان مؤثرتري خواهد داشت...

محققان مي‌گويند اگر هويج به‌صورت كامل پخته شود، قابليت‌هاي ضدسرطان مؤثرتري خواهد داشت.

به گزارش بي‌بي‌سي، محققان مي‌گويند هويج‌هايي كه پيش از خرد شدن پخته شده باشند 25 درصد خواص ضد‌سرطاني بيشتري نسبت به هويج‌هايي دارند كه پيش از پخته‌شدن خرد شده باشند.

در تحقيقي كه در دانشگاه نيوكاسل انگليس انجام شده است دكتر كريستين براندت به نتايج جالبي درباره تاثير ضدسرطاني هويج‌هاي پخته دست پيدا كرده است. او مي‌گويد: اگر هويج را پيش از پختن خرد كنيم، سطح تماس آن با آب بيشتر مي‌شود و مواد مغذي داخل آن در آب نشست خواهند كرد.

اما اگر هويج را به‌صورت سالم در آب بپزيد و پس از پخته‌شدن آن را خرد كنيد، مواد مغذي بيشتري در اختيارتان قرار خواهد گرفت و بيشتر به سلامتي انسان كمك خواهد كرد.

خواص ضدسرطاني هويج را 4سال پيش دانشمنداني از نيوكاسل و دانمارك كشف كرده‌اند.

در تحقيقاتي كه اين دانشمندان انجام داده‌اند مشخص شده است موش‌هاي آزمايشگاهي كه در رژيم غذايي آنها هويج وجود دارد يك سوم كمتر از ديگر موش‌ها در معرض ابتلا به تومورهاي سرطاني هستند.

در تحقيقات جديدتر اما دانشمندان متوجه شده‌اند وقتي كه هويج در آب داغ قرار مي‌گيرد تا پخته شود، ‌سلول‌هاي سطحي آن‌كه خواص ضدسرطاني دارند از بين مي‌روند و به همين خاطر خاصيت ضدسرطاني آن پايين مي‌آيد. از همين رو، دانشمندان پيشنهاد مي‌كنند مردم پس از پختن هويج آن را خرد كنند.

 


نوشته شده در   جمعه 29 خرداد 1388  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode