ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : يکشنبه 7 دي 1404
يکشنبه 7 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : جمعه 21 بهمن 1390     |     کد : 32567

مصرف مواد نشاسته‌اي را كاهش دهيد

كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت به زنان باردار توصيه كرد مصرف مواد نشاسته اي را كاهش دهند.

جام جم آنلاين: كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت به زنان باردار توصيه كرد مصرف مواد نشاسته اي را كاهش دهند.
به گزارش روز پنجشنبه جام جم آنلاين به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، مرضیه بخشنده اظهار داشت: يكي از راه هاي كاهش مواد نشاسته اي، محدود کردن مصرف نان، برنج و ماکاروني است.

وي افزود: هر سهم شامل30 گرم نان يا يك كف دست بدون انگشتان از نان بربري، سنگك و تافتون و براي نان لواش چهار كف دست يا سه چهارم ليوان غلات صبحانه، يا نصف ليوان برنج يا ماكاروني پخته است.

اين كارشناس تغذيه تصريح كرد: استفاده از نان هاي سبوس دار به جاي نان هاي فانتزي نيز در كاهش وزن خانم هاي باردار چاق توصيه مي شود.

«بخشنده» به خانم هاي باردار توصيه كرد: روزانه از سبزي خوردن، سبزي هاي محلي يا سالاد همراه غذا استفاده كنند و از ميوه هاي تازه به عنوان ميان وعده مصرف كنند.

وي خاطرنشان كرد: قبل از شروع غذا، سالاد شامل كاهو، كلم، گل كلم، گوجه فرنگي، خيار، هويج، كرفس ميل کرده و به جاي مصرف آب ميوه، از خود ميوه ها استفاده کنند.

كارشناس دفتر بهبود تغذيه جامعه وزارت بهداشت افزود: به جاي مصرف برنج سفيد، از عدس پلو، لوبيا پلو، سبزي پلو و موارد مشابه استفاده كرده و همراه با افزايش مصرف مواد غذايي پرفيبر، نوشيدن بيشتر آب را فراموش نکنند.


نوشته شده در   جمعه 21 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode