ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 18 بهمن 1390     |     کد : 32418

متبلایان به پرفشاری خون، مصرف برنج و ماكارونی را كاهش دهند

یك متخصص تغذیه گفت: مبتلایان به پرفشاری خون باید مصرف مواد قندی و نشاسته ای مثل برنج، ماكارونی، شیرینی، شكلات، مربا، عسل و نوشابه ها را كاهش دهند.

سلامت نیوز : یك متخصص تغذیه گفت: مبتلایان به پرفشاری خون باید مصرف مواد قندی و نشاسته ای مثل برنج، ماكارونی، شیرینی، شكلات، مربا، عسل و نوشابه ها را كاهش دهند.

به گزارش سلامت نیوزبه نقل از ایرنا 'پریسا ترابی' درباره اصلاح الگوی مصرف قندها افزود: قندها هم مانند چربی ها در صورتی كه بیش از میزان مورد نیاز مصرف شوند، باعث اضافه وزن، چاقی، افزایش فشارخون و چربی خون، دیابت و پوسیدگی دندان ها می شوند.

وی ادامه داد در میان وعده ها نیز باید از میوه های تازه یا بیسكویت های سبوس دار به جای كیك ها و شیرینی های تر، پرچربی و شیرین استفاده شود.

ترابی به شهروندان توصیه كرد هنگام تهیه كیك ها و شیرینی های ساده خانگی به جای شكر از میوه های تازه یا بخارپز یا پخته شده استفاده شود.

این متخصص تغذیه اضافه كرد: مصرف نوشابه های گاز دار و آب میوه های صنعتی را نیز باید كاهش داد و به جای آن، آب، دوغ كم نمك و آبمیوه های تازه مصرف شود.

ترابی به مردم توصیه كرد: همچنین همراه چای، از چند دانه توت خشك یا كشمش بجای قند و شكر استفاده شود.


نوشته شده در   سه شنبه 18 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode