جام جم آنلاين: پزشكان استراليايي در يك آزمايش جديد دريافتهاند نوشيدن هشت فنجان چاي در روز فشار خون را پايين ميآورد.
متخصصان علوم پزشكي دانشگاه استرالياي غربي به گروهي از داوطلبان كه فشار خون طبيعي و بالا داشتند، چاي سياه دادند.
اين افراد از طريق نوشيدن چاي 429 ميلي گرم «پلي فنول شيميايي» گياهي كه معادل هشت و نيم فنجان چاي در روز است، دريافت كردند. به گروه ديگري از اين داوطلبان نيز يك دارونما با طعم چاي داده شد.
پس از شش ماه، فشار خون گروهي كه چاي نوشيده بودند، كاهش پيدا كرد.
پزشكان از اين آزمايش نتيجه گرفتند نوشيدن چاي سياه ميتواند فشار خون بالا را تا 10 درصد و خطر بيماري قلبي را بين هفت تا 10 درصد پايين بياورد.
دكتر «جوناتان هوگسان» تاكيد كرد: مصرف دائمي چاي سياه هم در افرادي كه فشار خون عادي دارند و هم در بيماران مبتلا به فشار خون بالا موجب كاهش فشار خون ميشود.(ايسنا)