ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 6 بهمن 1390     |     کد : 31827

كاهش خطر سكته مغزي با مصرف سبزيجات و ميوه

يك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف سبزیجات و میوه جات خطر سكته قلبی عروقی و مغزی را تا 17درصد كاهش می دهد.

جام جم آنلاين: يك فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: مصرف سبزیجات و میوه جات خطر سكته قلبی عروقی و مغزی را تا 17درصد كاهش می دهد.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، محمدصادق پورعباسی افزود: مصرف غذاهای غنی از آنتی اكسیدن ها (ویتامین ث) سبب كاهش خطر سكته با مهار واكنش های التهابی می شود.

وی ابراز كرد: واكنش های التهابی منجر به التهاب و آسیب به عروق خونی و تصلب شرایین می شود.

پورعباسی خاطرنشان كرد: آنتی اكسیدان ها سبب بهبود عملكرد رگ های خونی و مانع از ایجاد لخته خون و افزایش فشار خون می شود.

این متخصص قلب و عروق افزود: مطالعات نشان داده مصرف میوه و سبزیجات در افراد به ویژه در خانم ها خطر سكته مغزی را تا 17درصد كاهش می دهد.(ايرنا)


نوشته شده در   پنجشنبه 6 بهمن 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode