ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 25 دي 1390     |     کد : 31285

البرادعی از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری مصر کنار کشید

مدیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد، نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری نمی شود.

مدیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی اعلام کرد، نامزد انتخابات آتی ریاست جمهوری نمی شود.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، "محمد البرادعی" مدیر کل پیشین آژانس بین المللی انرژی اتمی طی بیانیه ای اعلام کرد که وی برای انتخابات ریاست جمهوری مصر نامزد نخواهد شد.

وی در توجیه آن گفت که همچنان دموکراسی واقعی در مصر حکمفرما نیست.

برنده جایزه صلح نوبل در ادامه این بیانیه خود با تحسین جوانان انقلابی مصر که "حسنی مبارک" دیکتاتور سابق این کشور را سرنگون کرده بودند،‌گفت: رژیم سابق هنوز سرنگون نشده است.

البرادعی انقلاب مصر را به کشتی تشبیه کرد که کاپیتان این کشتی همچنان به مسیر قبلی خود در آب ادامه می دهد و تغییرات همچنان مستقر نشده است.

وی گفت که فساد در دوران بعد از مبارک همچنان در مصر که هم اکنون توسط شورای نظامی اداره می شود، وجود دارد.

البرادعی سیاست های سرکوب گرانه حاکمان جدید مصر را محکوم کرد و گفت آنها به جای آنکه از انقلابیون پشتیبانی کنند، آنها را در دادگاه ها محاکمه می کنند.




نوشته شده در   يکشنبه 25 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode