تفاهمنامه بنياد سينمايي فارابي و وزارت آموزش و پرورش در جهت حمايت از اکران فيلمهاي کودک و نوجوان در اولين گردهمايي «سينما - مدرسه» امضا شد.
به گزارش مهر، مراسم امضاي تفاهمنامه ميان بنياد سينمايي فارابي و وزارت آموزش و پرورش در اولين گردهمايي «سينما - مدرسه» با حضور احمد ميرعلايي؛ مديرعامل بنياد سينمايي فارابي و حميدرضا کفاش؛ معاون آموزش و تکنولوژي وزارت آموزش و پرورش و دبير جشنواره رشد، عصر 13 دي در بنياد فارابي برگزار شد.
در ابتداي اين مراسم سعيد هاشمي مجري طرح اکران فيلمهاي کودک و نوجوان گفت: يک سال است با گروهي 10 نفره و با همکاري آقايان کفاش و ميرعلايي پيگير اکران گسترده فيلمهاي کودکان و نوجوانان هستيم. در همين ارتباط با مسئولان اين حوزه و استانها صحبت کرديم تا به اين امکان دست پيدا کنيم که فيلمهاي کودک و نوجوان را به صورت گسترده اکران کنيم.
وي افزود: در همين ارتباط شورايي تشکيل شد تا امکان اکران براي آثار سينمايي را بوجود آورد. در نظر داريم 47 سينما در تهران و شهرستانها را درگير اکران فيلمها کنيم تا بتوانيم در اين جهت قدمي برداريم.
در ادامه پس از پخش نماهنگي از گفتوگو با بچهها، مديران و معلمان آموزش و پرورش در ارتباط با آشنايي با سينما حميدرضا کفاش عنوان کرد در روزهاي گذشته، قطعا خبر رونمايي سند ملي آموزش و پرورش را شنيدهايد. کتاب درسي تاکنون به عنوان تنها رسانه آموزشي مطرح بودهاست و ساير رسانهها نيز يا مطرح نبوده و يا اگر اين امکان را داشتهاند مدير و معلم موظف نبودند از آن استفاده کنند اما با ابلاغ سند ملي آموزش و پرورش ما موظف به توليد بسته آموزشي هستيم.
دبير جشنواره رشد افزود: در حال حاضر کتاب علوم اول ابتدايي با فيلم در مدارس عرضه شدهاست. راهنماي برنامه، بسته آموزشي به جاي کتاب پيشنهاد ميدهد. با انجام اين کار قطعا در آينده دوره خوبي در آموزش و پرورش خواهيم داشت و فيلمها جاي خود را در ميان مدارس باز ميکنند. براي رسيدن به اين هدف امکاناتي در اختيار داريم.
کفاش بيان کرد: نگاه ما در آموزش و پرورش به فيلم يک نگاه آموزشي - تربيتي است. وقتي متولي جشنواره رشد هستيم معتقديم رسانه سينما ميتواند معجزه کند اگر به کمک ما بيايد کار معلم را راحت ميکنيم. ما در ارتباط با ساخت و توليد فيلم قطعا شما را کمک ميکنيم بانک اطلاعاتي ما براي حضور فيلمسازان در حال تکميل است. در اين راستا ما نياز به هنرمندان متخصص داريم.
معاون آموزش و تکنولوژي وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: نقش و جايگاه سينماي کودک براي ما اهميت زيادي دارد زيرا دو گونه از مخاطب که عدهاي از آنها خانوادهها هستند و بخشي ديگر کودکان را درگير خود ميکند.
کفاش افزود: کميته صدور حمايت از فيلمها در مجموعه آموزش و پرورش قرار دارد. از کانون تهيهکنندگان در اين کميته حضور دارند آنها مجوز صادر ميکنند تا فيلمهايي براي مدارس به نمايش درآيد. بدانيد براي ديدن آثار سينماي کودک و نوجوان هر کاري از دستمان برآيد انجام ميدهيم.
وي عنوان کرد: جشنواره رشد نگاه علمي و آموزشي به فيلمها دارد. بر همين اساس هم در جشنواره رشد تجديدنظر کرده و نوع نگاهمان را به سمت رسانه آموزشي و بسته آموزشي ببريم.
در ادامه اين مراسم با حضور کفاش، ميرعلايي، احمد نجفي و مدير اجرايي جشنواره کودک، از مديران کاروانهاي شادي بيست و پنجمين جشنواره فيلم كودك و نوجوان قدرداني شد. همچنين نماهنگي از حضور اين کاروانها در شهرستانها به نمايش درآمد.
احمد ميرعلايي؛ مديرعامل بنياد سينمايي فارابي و دبير جشنواره فيلم کودک و نوجوان در ادامه افزود: قشر سينمارو کساني نيستند که در حال حاضر به سينما ميآيد البته بايد از آنها نيز تشکر کرد. در نظر داريم سمينارهايي در ارتباط با اين موضوع که چرا سينماهاي ما فروش ندارند برگزار کنيم.
وي در پايان گفت: شهرداري دو سال است که زنگ سينما را به راه انداخته اما امسال قطعا منسجمتر اين کار را دنبال ميکنيم. ميخواهيم با کمک تهيهکنندگان اکران سيار براي مناطقي که دسترسي به سينما ندارند برگزار کنيم. يکي از حاميان اصلي اين طرح صدا و سيما است که همکاري خود را پيش از اين اعلام کرده است.
در پايان اين مراسم تفاهمنامه مديرعامل بنياد سينمايي فارابي و معاون آموزش و تکنولوژي وزارت آموزش و پرورش به امضا رسيد و هنرمندان و مسئولان حاضر در اين مراسم تابلو لوگو سينما - مدرسه را امضا کردند.