ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 12 دي 1390     |     کد : 30636

ميوه‌ها را با دقت بشوييد

رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: چون سموم باقيمانده روي ميوه‌ها به وسيله بوييدن و چشيدن قابل تشخيص نيست، مردم بايد با اين فرض كه «هر ميوه‌اي سمي و آلوده است»، ميوه‌ها را به دقت بشويند.

 
جام جم آنلاين: رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي گفت: چون سموم باقيمانده روي ميوه‌ها به وسيله بوييدن و چشيدن قابل تشخيص نيست، مردم بايد با اين فرض كه «هر ميوه‌اي سمي و آلوده است»، ميوه‌ها را به دقت بشويند.
رضا عزتيان افزود: اولين علامت مصرف ميوه‌هايي كه بيش از حد مجاز، سموم باقيمانده دارد، سرگيجه است.

وي درباره تاثير آبياري با آب‌هاي آلوده در طعم ميوه‌ها نيز گفت: بعيد به نظر مي‌رسد كه استفاده از آب‌هاي آلوده براي پرورش ميوه‌ها، بتواند به سرعت در طعم آن تاثير داشته باشد.

رييس اداره بهداشت كشاورزي وزارت بهداشت اظهار كرد: اگر تركيبات آلوده‌اي وارد بافت گياه شود، روي رنگ ظاهري و بوي ميوه‌ها تاثير خواهد داشت.

عزتيان به مردم توصيه كرد، هنگام خريد ميوه به رنگ ظاهري و بوي آن توجه داشته باشند و پس از خريد نيز به دقت ميوه‌ها را بشويند.(ايرنا)


نوشته شده در   دوشنبه 12 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode