جام جم آنلاين: متخصصان مغز و اعصاب در پژوهش جديدي تاكيد ميكنند، سالمنداني كه سطح ويتامينهاي ب، ث، د و اي و همچنين اسيدهاي چرب امگا 3 در خونشان بيشتر است، از لحاظ ذهني قويتر و تواناتر هستند.
اين متخصصان ميگويند، افزايش مقدار اين ويتامينها و روغنهاي ماهي در بدن از عوامل مهم و موثر در كاهش تحليل رفتن و كوچك شدن مغز و در نتيجه پيشگيري از آلزايمر است، در حالي كه رژيم غذايي حاوي تنقلات و چربيهاي ترانس نتيجه معكوس دارد و مصرف آنها باعث كاهش اندازه و توانايي مغزي ميشود.
پزشكان انستيتو پائولينگ در دانشگاه دولتي اورگون و متخصصان دانشگاه علم و بهداشت اورگون روي 104 داوطلب در گروه سني 87 سال مطالعه كردند كه هيچ يك از آنها سابقه و فاكتور خطرزاي ناتواني ذهني و ضعف حافظه نداشتند. (ايسنا)