ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : شنبه 6 دي 1404
شنبه 6 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : يکشنبه 11 دي 1390     |     کد : 30602

مصرف برخی از غذاها استرس را کاهش می‌دهد

متخصصین تغذیه در آمریکا اعتقاد دارند که مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است و در واقع این مواد غذایی خواص آرام بخش دارند.

همشهری آنلاین: متخصصین تغذیه در آمریکا اعتقاد دارند که مصرف بعضی مواد غذایی با کاهش استرس همراه است و در واقع این مواد غذایی خواص آرام بخش دارند.


به گزارش یونایتد‌پرس، فیل لمپرت یک تحلیلگر صنایع غذایی است که معتقد است برخی مواد غذایی علاوه بر مغذی بودن و ایجاد احساس سیری، همچنین احساس سرخوشی در مصرف کننده ایجاد می‌کنند.

وی معتقد است مصرف گوشت بوقلمون منجر به فعالیت نوروترنسمیتر سروتنین می‌شود که فرد را آرام کرده و احساسات را تنظیم می‌کند.

تولید سروتنین باعث ایجاد احساس سرخوشی در انسان شده و مانع از بروز افسردگی می‌شود.

وی تاکید دارد که به طور کلی ترکیب غذاهای حاوی تریپتوفان با کربوهیدرات‌های پیچیده مانند حبوبات، تولید سروتنین را افزایش می‌دهند. از مهمترین منابع تامین تریپتوفان می‌توان به گل کلم، بروکلی، مارچوبه، تخم‌مرغ، شیر، جوجه، اسفناج و میگو اشاره کرد.

از سوی دیگر بنا به گفته این تحلیلگر، مصرف چای بابونه می‌تواند خوابی راحت را به همراه داشته باشد و سطح استرس را کاهش دهد. مواد غذایی حاوی امگا 3 مانند گردو، ماهی ساردین و تخم‌مرغ و نیز مواد غذایی حاوی روی مانند اسفناج و بیف نیز در این خصوص نقش دارند.


نوشته شده در   يکشنبه 11 دي 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode