ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 2 دي 1404
سه شنبه 2 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 28 آذر 1390     |     کد : 29959

امروز زمان عافيت‌طلبي نيست

نماينده ولي فقيه در آذربايجان‌شرقي با بيان اينکه امروز زمان عافيت طلبي نيست و آفت بزرگ براي عدم رسيدن حوزويان و دانشگاهيان به خواسته‌ها و مطالبات جامعه است، گفت: فرقه تراشي هيچ وقت مثل حال نبوده است.

نماينده ولي فقيه در آذربايجان‌شرقي با بيان اينکه امروز زمان عافيت طلبي نيست و آفت بزرگ براي عدم رسيدن حوزويان و دانشگاهيان به خواسته‌ها و مطالبات جامعه است، گفت: فرقه تراشي هيچ وقت مثل حال نبوده است.


به گزارش روابط عمومي اداره کل تبليغات اسلامي استان آذربايجان شرقي ،آيت‌الله محسن مجتهدشبستري  به مناسبت گراميداشت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در جمع روحانيون و دانشگاهيان بناب،كه با حضور رييس اداره تبليغات اسلامي اين شهرستان برگزار شد،اظهار کرد: دست‌هاي استعمار بعد از نهضت تنباکو توسط قدرت‌هاي زورگو خواستند مرجعيت را تضعيف کنند و در اين راه از مزدوراني چون «آتاتورک» در ترکيه و «رضاخان قلدر» در ايران و در راستاي دين ستيزي و روحاني ستيزي استفاده کردند و شايد بيش از 80 سال شاهد بوديم که بين مظاهر ديني و دانشگاه‌ها، روحانيت و قشر تحصيل کرده و دانشگاهي توانستند بيش از ساير سلاطين گذشته دين ستيزي را ترويج کنند.

مجتهدشبستري با بيان اينکه طي دو سه دهه اخير دانشجويان و حوزويان از نظر فکري به هم نزديک شده‌اند؛ افزود: امروز حوزه‌هاي ما ديگر آن حوزه‌هاي قديمي نيستند که دانشجويان را کافر بدانند که در اثر تبليغات سوء بيگانگان فاصله ايجاد شده بود و دانشگاهيان نيز اصلاً توجهي به روحانيت نداشتند و امروز دين‌مداري در دانشگاه وجود دارد و حوزه‌ها نيز به‌عنوان مبلغ اسلام تلاش مي‌کنند.


امنيت در کشور در سايه وجود رهبري و ولايت است

امام جمعه تبريز با اشاره به اينکه رمز ثبات، آسايش و امنيت در کشور در سايه وجود رهبري و ولايت است، اظهار کرد: هنوز عده اقليتي در حوزه و دانشگاه هستند که اين موضوع را درک نکرده‌اند.

عضو خبرگان رهبـري همچنين تأکيد کرد: حوزه و دانشگاه به حد مطلوب و مورد انتظار جامعه دست نيافته‌اند و آن وحدتي که بين حوزه و دانشگاه انتظارش را داريم، هنوز به آن حد ايده‌آل دست نيافته‌ايم و از مقصد اصلي فاصله داريم.


فرقه تراشي هيچ وقت مثل حال نبوده است

مجتهدشبستري در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به افزايش هجمه‌هاي مختلف از سوي دشمنان گفت: هجمه‌هاي فرهنگي که الآن شاهد هستيم، هيچ زماني تا اين حد نبوده است و امروز بيش از هر زمان ديگر در خصوص ترويج وهابيت، شيطان‌پرستي و جريانات انحرافـي هجـمه وجود دارد و فتـنه‌گران خارجي و داخلي روي موضوع کار مي‌کنند.

امام جمعه تبريز با بيان اينکه دشمنان نظام توان تحمل قدرت ايران را ندارند؛ اضافه کرد: آمريکا و رژيم صهيونيستي توان و تحمل پيشرفت جمهوري اسلامي ايران را ندارند و نشاندن هواپيماي جاسوسي آمريکا در ايران چشم آمريکا را کور کرده است.

وي اظـهار کرد: دست‌هاي اسـتعمار براي تضعيف باورهاي ديني و تضعيف قدرت ولايت فقيه بسيج شده‌اند و فرقه تراشي هيچ وقت مثل حال نبوده است.


اما امروز زمان عافيت طلبي نيست

نماينده ولي‌فقيه در آذربايجان‌شرقي بيداري کشورهاي منطقه در يک سال گذشته را الگو گرفته از انقلاب اسلامي ايران دانست و گفت: آگاهان امر ادعا مي‌کنند که جنبش وال استريت آمريکا نيز الهام گرفته از جمهوري اسلامي ايران است، اما دنيا امروز متوجه جمهوري اسلامي ايران است و نقش عمده و محوري را در اين خصوص حوزه و دانشگاه به عهده دارند، اما امروز زمان عافيت طلبي نيست.

وي همچنين تصريح کرد: ساده انديشي نظري و عافيت‌طلبي عملي دو آفت بزرگ براي عدم رسيدن اين دو قشر به خواسته‌ها و مطالبات جامعه است.

مجتهدشبستري گفت: دنيا امروز تشنه اسلام است اما، مسئوليت حوزه و دانشگاه در اين ارتباط بسيار سنگين است.


تنها معمم شدن کافي نيست

امام جمعه تبريز سپس با بيان اينکه امروز براي تأمين قاضي و امام جمعه در سطح کشور به طلاب و روحانيون فاضل و متقي نياز داريم؛ گفت: تنها معمم شدن کافي نيست و طلاب و روحانيون بايد امروز به مطالبات و خواسته‌هاي قشر جوان و تحصيلکرده پاسخگو باشند.

وي با اشاره به پيشرفت‌هاي حاصله در کشور اظهار کرد: بابت پيشرفتي که در حوزه و دانشگاه پيش آمده، قدردان هستيم اما، در حد کافي و مطلوب نيست و انتظار بيش از اينها است.

مجتهدشبستري از حوزه علميه بناب به‌عنوان يکي از حوزه‌هاي علميه بسيار موفق در کشور نام برد و تأکيد کرد: حوزه‌هاي علميه بايد در کنار حوزه علميه قم مثل يک دانشگاه عظيم اسلامي بيش از پيش تقويت شوند و متوليان فرهنگي کشور، دانشگاهيان و حوزويان بايد دست به دست هم دهند تا به پيشرفت‌هاي بزرگ‌تري نائل شوند.

قربانعلي حقيقت‌دوست رئيس دانشگاه بناب نيز در اين نشست با عرض تسليت سالروز شهادت «دکتر مفتح» و گراميداشت «وحدت حوزه و دانشگاه» با اشاره به وجود ظرفيت‌هاي بسيار بالا در حوزه و دانشگاه‌هاي منطقه، بر ايجاد شوراي وحدت حوزه و دانشگاه در اين شهرستان تأکيد کرد.


نوشته شده در   دوشنبه 28 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode