متخصص قلب و عروق:بيماران قلبي، نمك كمتر مصرف كنند
جام جم آنلاين: متخصص قلب و عروق گفت: افراد مبتلا به بیماری قلبی باید از نمك كمتری در مواد غذایی خود استفاده كنند.
محمدرضا معتمدی روز شنبه افزود: میزان مصرف نمك در افراد مبتلا به بیماری قلبی بستگی به شدت بیماری آن ها دارد.
وی با بیان اینكه مصرف نمك سبب افزایش حجم خون می شود، گفت: مصرف نمك باعث تراوش مایعات به داخل بافت ها و تشدید ورم و تنگی نفس می شود.
معتمدی با اشاره به اینكه پرهیز از مصرف نمك به معنای پرهیز از سدیم است، افزود: نمك معمولی غنی ترین ذخیره سدیم است اما بسیاری از مواد غذایی حاوی مقادیر قابل توجهی سدیم است كه باید در مصرف آنها پرهیز شود.
این متخصص قلب و عروق گفت: بیماران نارسایی قلبی طبق توصیه پزشك باید یك رژیم غذایی مناسب را رعایت كنند چرا كه بسیاری از خوراكیها حاوی نمك است.
معتمدی با اشاره به اینكه انواع مختلف غذاهای آماده، چاشنیها و تنقلات سرشار از نمك است، افزود: برای كنترل فشار خون و حفظ سلامت قلب و عروق باید از رژیم غذایی سالمی پیروی كرد.(ايرنا)