جام جم آنلاين: كارشناسان تغذيه در اسپانيا با مطالعه روي عادات تغذيهاي مردم اين كشور دريافتند كه مصرف ماهي روشي مناسب و موثر براي مصون ماندن از بيماري ديابت است.
به گزارش ايسنا، دكتر مرسدس سوتوس پريتو از دانشگاه والنسيا كه اين مطالعه را روي 945 زن و مرد 55 تا 80 ساله انجام داده، متوجه شده است كه مصرف ماهي خطر ابتلا به ديابت را به ميزان قابل توجهي كاهش ميدهد.
به گفته دكتر پريتو، اين شركت كنندگان در معرض خطر مشكلات قلبي و عروقي بودند.خوردن گوشت قرمز به ميزان زياد، ارتباط بسيار نزديكي با افزايش خطر مشكلات قلبي، افزايش فشار خون، ديابت و كاهش طول عمر اساسا به دليل ابتلا به سرطان و بيماريهاي قلبي دارد.
در اين پژوهش تاكيد شده است كه مصرف ماهي به عنوان جزء اصلي در رژيم غذايي مديترانهاي، مزاياي بسياري براي حفظ سلامت قلب دارد و در واقع افزايش مقدار چربي امگا -3 ماهي در سلولهاي عضلات اسكلتي، حساسيت انسوليني را بهبود ميبخشد.