ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 مرداد 1403
پنجشنبه 4 مرداد 1403
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 22 آذر 1390     |     کد : 29677

ميوه، پيري را به تاخير مي‌اندازد

كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف میوه فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.

جام جم آنلاين: كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: مصرف میوه فرآیند پیری را به تاخیر می اندازد.
فروزان صالحی افزود: مرگ سالیانه 217 میلیون نفر در جهان با كمبود مصرف میوه و سبزی در ارتباط بوده و از هر پنج مورد سرطان های دستگاه گوارش یك مورد به علت مصرف كم انواع میوه است.

كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی گفت: 31 درصد بیماری های قلبی و عروقی و 11 درصد سكته‌های مغزی در جهان ناشی از مصرف كم میوه است.

وی با اشاره به این كه مصرف میوه احتمال ابتلا به سرطان را كاهش می‌دهد، افزود: میوه كلسترول خون را كاهش داده و افرادی كه دست كم روزی دو تا سه عدد میوه سبز و زرد رنگ مصرف می كنند به مراتب سالم تر از بقیه هستند و دیرتر دچار پیری و عوارض آن می شوند.

به گفته این كارشناس تغذیه، دستگاه گوارش با مصرف میوه، قوی و ورزیده خواهد شد و سبب می‌شود كه فرد كمتر دچار سوء هاضمه شود. همچنین برای فعال كردن و تقویت كردن سیستم دفاعی طبیعی بدن، باید از اقسام میوه و سبزيجات خام استفاده كرد. (ايرنا)



نوشته شده در   سه شنبه 22 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode