ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : سه شنبه 17 شهريور 1405
سه شنبه 17 شهريور 1405
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 12 آذر 1390     |     کد : 29264

دستجات عزاداري از ايجاد آلودگي صوتي خودداري کنند

کارشناس تشکل هاي ديني و مسئول کانون ها و هيئت مذهبي آذربايجان شرقي، دستجات مذهبي را به رعايت حقوق شهروندي دعوت و تاکيد کرد: دستجات عزاداري از ايجاد آلودگي صوتي خودداري کنند که ايجاد مزاحمت عمل حرام است.

کارشناس تشکل هاي ديني اداره کل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي:
دستجات عزاداري از ايجاد آلودگي صوتي خودداري کنند
کارشناس تشکل هاي ديني و مسئول کانون ها و هيئت مذهبي آذربايجان شرقي، دستجات مذهبي را به رعايت حقوق شهروندي دعوت و تاکيد کرد: دستجات عزاداري از ايجاد آلودگي صوتي خودداري کنند که ايجاد مزاحمت عمل حرام است.


به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي ، محمد فتح الله زاده در گفتگو با خبرنگار مهر، ايجاد آلودگي صوتي با طبل زني هاي دستجات و صداي بلند بلندگوهاي مساجد و نمايشگاه ها را از جمله آسيب هاي عزاداري عنوان کرد و ياد آور شد: حفظ آرامش جزو حقوق مسلم شهروندي بوده که ضروري است دستجات و هيات مذهبي در برگزاري مراسم عزاداري از ايجاد آلودگي صوتي و ترافيک خود داري کنند.


وي ادامه داد: ستاد ساماندهي شئون فرهنگي در مناسبت هاي مذهبي در سالهاي اخير موفق به مقابله با آسيب هاي مراسم مذهبي شده و در اين راستا تعداد طبل هاي دستجات و ساعات عزاداري هاي خياباني را کاهش داده و سينه زني را در ميان عزاداران فرهنگ سازي کرده است.


کارشناس تشکل هاي ديني استان، سينه زني را بهترين شيوه عزاداري دانسته و ياد آور شد: در صورتي که دستجات مذهبي از توقف در يک مسير خودداري کرده و به صورت روان حرکت کنند، اختلال در تردد را به حداقل مي رسانند.


فتح الله زاده همچنين ياد آور شد: عزاداران در برگزاري مراسم و حفظ آرامش و رعايت حقوق شهروندي بايد دقت داشته باشند تا با ايجاد مزاحمت عمل نيک و مستحب خود را به فعلي حرام مبدل نکنند.


از سوي ديگر وي با تاکيد بر اينکه عزاداري هاي خياباني يک فعاليت تبليغي و سياسي بوده و نبايد انرا حذف کرد، خواستار تجمع مراسم عزاداري در مساجد شد و اظهار داشت: سوق دادن عزاداري ها به مساجد باعث ايجاد نظم و آرامش شده و از سوي ديگر از اختلاط ميان زن و مرد و ايجاد نزاع جلو گيري مي کند.


وي افزود: در اکثر شهرستان هاي اذربايجان شرقي و تهران عزاداري ها در مساجد برگزار شده و کمتر به صورت خياباني هستند و اين درحاليست که آيين عزاداري در اين شهر بيشتر به عزاداري خياباني تمايل دارد که براي تغيير اين رويه تنها با فرهنگسازي و تلاش سازمان تبليغات امکان پذير نخواهد شد و مردم نيز بايد در اين راستا همکاري کنند.


مسئول کانون ها و هيات مذهبي آذربايجان شرقي همچنين خواستار همکاري و مشارکت نيروهاي انتظامي و شهرداري در کاهش بار ترافيک و ساماندهي دستجات عزداري شد.


نوشته شده در   شنبه 12 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode