ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه 5 دي 1404
جمعه 5 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : سه شنبه 8 آذر 1390     |     کد : 29052

نگاه فلاسفه به عاشورا قدسی است نه تاریخی

رئیس پژوهشکده حکمت اسلامی گفت: نگاه فلاسفه اسلامی به ویژه فلاسفه شیعه به واقعه عاشورا «قدسی» است، نه یک پدیده جزئی و صرفا تاریخی.

قائمی‌نیا: نگاه فلاسفه به عاشورا قدسی است نه تاریخی
خبرگزاری فارس: رئیس پژوهشکده حکمت اسلامی گفت: نگاه فلاسفه اسلامی به ویژه فلاسفه شیعه به واقعه عاشورا «قدسی» است، نه یک پدیده جزئی و صرفا تاریخی.
حجت‌الاسلام علیرضا قائمی‌نیا، رئیس پژوهشکده حکمت اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار آیین و اندیشه فارس درباره رویکرد فیلسوفان اسلامی به خصوص فلاسفه شیعه به واقعه عاشورا اظهار داشت:‌ نگاه فلاسفه اسلامی به واقعه عاشورا قدسی است؛ خدا با ایده‌های قرآنی پیوند دارد.
وی‌افزود: دست خدا را در واقعه عاشورا می‌توان دید که چگونه تاریخ را رقم زده و چگونه تاریخ را تغییر داد البته الگوی حسینی به صورت توأمان تاثیرات اجتماعی و اعتقادی دارد و هیچ‌گاه متوقف نخواهد شد و موتور محرکه تفکر اسلامی است.
قایمی‌نیا گفت: فلاسفه اسلامی بر این باور هستند که «محرم» اسلام را زنده نگه داشته است که می‌تواند در هر عصر و تاریخ خاص، نمود داشته باشد.
وی ادامه داد: فلاسفه شیعه نگاه الگویی به محرم دارند که صرفا پدیده تاریخی و جزئی نیست بلکه فراتاریخی است که مانند واقعه درخشان تاریخی می‌تواند الگو حرکت‌ها در طول تاریخ شود و تکرارپذیر است؛ همانگونه که امام خمینی(ره) فرمود انقلاب پیروزی خود را مرهون محرم است. 



نوشته شده در   سه شنبه 8 آذر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode