ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : شنبه 21 آبان 1390     |     کد : 28185

حفظ فضاي همدلي و وحدت در مساجد ضرورت دارد

مدير كل اوقاف و امور خيريه آذربايجان شرقي بر ضرورت توجه يه حفظ فضاي همدلي و وحدت در مساجد تاكيد كرد.

مدير كل اوقاف و امور خيريه آذربايجان شرقي بر ضرورت توجه يه حفظ فضاي همدلي و وحدت در مساجد تاكيد كرد.


به گزارش روابط عمومي اداره كل تبليغات اسلامي آذربايجان شرقي ، حجت الاسلام سيد شهاب الدين حسيني در جلسه مشترك با انجمن هاي اسلامي در محل اداره كل تبليغات اسلامي استان با بيان اين مطلب گفت: يكي از آسيب هاي جدي موجود در مساجد وجود اختلاف بين نهادهاي موجود در مسجد و اختلاف در روش هاي مديريت و اداره امور مسجد است.

وي اظهار داشت: در اسلام مسجد محل كرنش و عبادت به درگاه ربوبي است و نيروهاي مسجدي در مرحله نخست بايد از عبادت و تربيت را اولويت برنامه هاي خود قرار دهند.

مدير كل اوقاف و امورخيريه استان افزود: ايستادگي در مقابل هجمه ناتوي فرهنگي دشمن تنها در فضاي همدلي و وحدت بين نيروهاي مسجدي ميسر است و اين عزيزان بايد فضا را براي گسترش معارف اسلامي آماده سازند.

حسيني در ادامه تصريح كرد: اعضاي انجمن هاي اسلامي بايد همانند اعضاي هيئت امناء مساجد و بالعكس عمل كنند تا جدايي بين اين دو قشر وجود نداشته باشد.

وي ادغام هيئت هاي امناء و انجمن هاي اسلامي را خواستار شد و گفت: انجمن هاي اسلامي آذربايجان شرقي و خراسان رضوي يك پتانسيل بسيار بزرگ است كه مي تواند براي رفع مشكلات مساجد راهگشا باشد.

مدير كل اوقاف و امورخيريه استان در ادامه اين جلسه اظهار داشت: حوزه فعاليت مساجد بسيار گسترده است و اوقاف به تنهايي توان اداره اين هفت هزار مسجد را ندارد از اين رو بر روي همكاري انجمن هاي اسلامي حساب مي كنيم.


نوشته شده در   شنبه 21 آبان 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode