ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
جمعه ۲۴ مرداد ۱۴۰۴
 
  جستجو در سایت
 
 
اوقات شرعی تبریز
۰:۴۸ مانده تا طلوع خورشید   
۰۴:۰۲:۴۶اذان صبح
۰۵:۳۹:۵۶طلوع خورشید
۱۲:۲۹:۵۸اذان ظهر
۱۹:۱۷:۴۹غروب خورشید
۱۹:۳۸:۱۰اذان مغرب
اوقات به افق :
اوقات با اختلاف ۲± دقیقه
   
 
تاریخ : شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۶     |     کد : ۲۷۲

املت اسفناج

 
 
 املت اسفناج، يكي ديگر از غذاهاي حاوي سبزيجات است كه به عنوان شامي سبك و سالم مي‌تواند مورد استفاده قرار گيرد.

مواد لازم:

- ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه آرد گندم

- يك عدد تخم‌مرغ [خواص تخم‌مرغ]

- دوسوم پيمانه ماست

- ۳ قاشق سوپ‌خوري آب

- يك قاشق سوپ‌خوري روغن

- ۵۰۰ گرم برگ اسفناج (آب‌پز و كوبيده شود) [خواص ميوه و سبزي]

- نوك قاشق جوز هندي رنده‌شده

- نمك و فلفل، به مقدار لازم

مواد لازم داخل املت:

- يك قاشق سوپ‌خوري روغن مايع

- ۳ عدد پيازچه

- ۲۲۵ گرم يا يك پيمانه خامه

- ۴ قاشق سوپ‌خوري ماست شيرين

- ۹۰ گرم يا سه‌چهارم پيمانه پنير پيتزايي رنده‌شده

- يك عدد تخم‌مرغ (آرام زده شود)

- ۱۲۵ گرم يا يك پيمانه گردو [خواص گردو]

- ۲ قاشق سوپ‌خوري جعفري خردشده

- نوك قاشق چاي‌خوري فلفل سياه

طرز تهيه:

۱ - آرد را الك كرده و با مقداري نمك مخلوط كنيد. در ظرف ديگري تخم‌مرغ، ماست و آب و روغن را با هم مخلوط كنيد؛ سپس مخلوط آرد و نمك را كم‌كم به آن اضافه كرده و هم بزنيد.

پوره اسفناج (اسفناج كوبيده شده) را نيز به همراه فلفل و جوز هندي به اين مواد بيفزاييد. به اين ترتيب، مايه املت آماده مي‌شود.

۲ - براي درست‌كردن مواد داخل اين املت، روغن را در تابه نچسبي ريخته و پيازچه را در آن كمي تفت دهيد؛ پس از آن در ظرف ديگري خامه، ماست شيرين و نيمي از پنير پيتزا را با هم مخلوط كرده و سپس تخم‌مرغ زده‌شده را همراه گردو و جعفري خردشده به آن اضافه كنيد. حالا اين مخلوط را با نمك و فلفل قرمز، مزه‌دار كنيد.

۳ - كمي روغن در تابه گرد كوچك و نچسبي بريزيد و روي شعله اجاق‌گاز داغ كنيد و باتوجه به اندازه تابه چند قاشق سوپ‌خوري از مايه املت را در روغن داغ بريزيد و تابه را كمي تكان دهيد تا لايه‌اي از مايه در كف ظرف پخش شود.

حرارت دادن را تا ۳ دقيقه يا تا زماني كه حباب‌هايي در مركز املت ظاهر شود، ادامه دهيد. حالا آن را برگردانده و روي ديگر را نيز ۲۰ دقيقه سرخ كنيد. پس از آن، املت را به بشقابي منتقل كرده و با لايه‌اي از فويل آلومينيوم روي آن را بپوشانيد تا گرم بماند. سپس بقيه املت‌ها را به همين ترتيب درست كنيد.

۴ - حالا مواد داخل املت را داخل نيمه‌اي از هركدام از املت‌ها ريخته و نيمه خالي آن را روي مواد برگردانده و دوباره يك‌بار ديگر تا كنيد. اين كار را درمورد همه املت‌ها انجام دهيد؛ سپس يك عدد پيركس گود را چرب كرده و املت‌ها را كف آن بچينيد و بقيه پنير پيتزا را روي آنها بريزيد.

پس از آن، ظرف حاوي املت‌ها را به مدت يك ربع داخل فر (با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد) قرار دهيد.

 
     
  

 


نوشته شده در   شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۶  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode
 
بارگذاری ...