ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : پنجشنبه 4 دي 1404
پنجشنبه 4 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 25 مهر 1390     |     کد : 26959

انتقال اینترنتی پول، طبق روال سابق

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با تکذیب برخی اخبار مبنی بر ممنوع شدن انتقال کارت به کارت اینترنتی پول گفت: انتقال وجوه از این روش با همان شرایط گذشته انجام می‌شود.

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی با تکذیب برخی اخبار مبنی بر ممنوع شدن انتقال کارت به کارت اینترنتی پول گفت: انتقال وجوه از این روش با همان شرایط گذشته انجام می‌شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر، آقای ناصر حکیمی افزود: شرایط انتقال کارت به کارت اینترنتی وجوه همان سه میلیون تومان در شبانه روز برای هر کارت است اما برای امنیت بیشتر مشتریان، بانک‌ها را موظف کردیم برای ارائه این خدمات ساز و کاری فراهم کنند تا مشتریان ابتدا وارد سامانه اینترنت بانک شوند و سپس عملیات انتقال وجه را انجام دهند.

مدیر اداره نظام‌های پرداخت بانک مرکزی درباره علت این تصمیم گفت: برخی افراد با شبیه سازی صفحه اینترنتی یا تارنمای بانک‌ها و فریب مشتریان، از اطلاعات مشتریان به ویژه افرادی که موارد ایمنی را رعایت نمی‌کردند با این اقدام متقلبانه سوء استفاده می‌کردند.

حکیمی افزود: بانک مرکزی برای پیشگیری از هرگونه سوء استفاده افراد، مقرر کرده است مشتریان برای انتقال کارت به کارت اینترنتی وجوه ابتدا وارد اینترنت بانک خود شوند سپس عملیات انتقال اینترنتی وجوه را انجام دهند.


نوشته شده در   دوشنبه 25 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode