ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : پنجشنبه 21 مهر 1390     |     کد : 26770

رهبر معظم انقلاب در دومين روز از سفر به كرمانشاه: جامعه بدون روحيه ايثارگري به عزت نمي‌رسد

رهبر انقلاب اسلامي، ديدار با خانواده‌هاي شهداء، ايثارگران و جانبازان را يكي از با عظمت ترين ديدارها خواندند و تأكيد كردند: روحيه ايثارگري نجات بخش يك كشور و ملت است و هيچ جامعه‌اي بدون روحيه ايثارگري به عزت و عظمت نخواهد رسيد.

جام جم آنلاين: رهبر انقلاب اسلامي، ديدار با خانواده‌هاي شهداء، ايثارگران و جانبازان را يكي از با عظمت ترين ديدارها خواندند و تأكيد كردند: روحيه ايثارگري نجات بخش يك كشور و ملت است و هيچ جامعه‌اي بدون روحيه ايثارگري به عزت و عظمت نخواهد رسيد.
در دومين روز از سفر رهبر انقلاب اسلامي به كرمانشاه، صبح امروز(پنجشنبه) خانواده هاي معظم شهداء، ايثارگران و جانبازان در فضايي معطر به عطر شهداء و ياد و خاطره جانفشاني آنان، با حضرت آيت الله خامنه اي ديدار كردند.

به گزارش جام جم آنلاين به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، رهبر انقلاب اسلامي در اين مراسم، ديدار با خانواده‌هاي شهداء، ايثارگران و جانبازان را يكي از با عظمت ترين ديدارها خواندند و تأكيد كردند:روحيه ايثارگري نجات بخش يك كشور و ملت است و هيچ جامعه‌اي بدون روحيه ايثارگري به عزت و عظمت نخواهد رسيد.

حضرت آيت الله خامنه‌اي با تأكيد بر اينكه يكي از ابعاد و جهات روحيه ايثارگرانه، شناخت نياز لحظه و عمل به وظيفه است، افزودند: كيمياي هوشمندي و موقعيت‌شناسي شهداء و ايثارگران، نقطه برجسته اي است كه به عنوان يك درس بزرگ، همواره مورد نياز كشور است.

ايشان بروز غفلت در جامعه و تشخيص ندادن نياز لحظه را نتيجه استفاده نكردن از ظرفيت عظيم مردم دانستند و خاطرنشان كردند: حصار مستحكم در دفاع از هويت و عزت يك ملت و نجات كشور از توطئه ها، در گرو آگاهي مردم و نقش دادن آگاهانه به آنان است.

رهبر انقلاب اسلامي تأكيد كردند: نظام ايران، جمهوري اسلامي به معناي مردم سالاري اسلامي است كه لازمه آن نقش آفريني واقعي مردم در همه عرصه ها و استفاده غير صوري از ظرفيت مردم است.

حضرت آيت الله خامنه اي با تجليل از صبر و بصيرت خانواده هاي شهداء، ايثارگران و جانبازان، خاطرنشان كردند: صبر و بصيرت يگانه عامل رسيدن به قله ها است و اگر ملتي داراي اين دو ويژگي ممتاز بود، قطعاً در تشخيص هدفها و مسير رسيدن به اين هدفها دچار ترديد و سردرگمي نخواهد شد.

ايشان با يادآوري نگاه بصير و نافذ امام راحل (ره) افزودند: هنگامي كه همه چيز در ظاهر نااميد كننده و غير قابل دست يافتني بود، امام بزرگوار (ره) سخن از اميد و پيشرفت و موفقيت مي گفتند و در نهايت هم، همه ناباورانه، شاهد تحقق اين سخنان بودند.

رهبر انقلاب اسلامي با اشاره به پيچيده تر شدن تحولات و مسائل، هوشمندي و وظيفه‌شناسيِ بهنگامِ نياز را بسيار ضروري خواندند و تأكيد كردند: به لطف خداوند امروز هوشمندي مردم متعهد، مؤمن و معتقد ايران و پايبندي آنان به آرمانها بسيار زياد است.


نوشته شده در   پنجشنبه 21 مهر 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode