ترکی | فارسی | العربیة | English | اردو | Türkçe | Français | Deutsch
آخرین بروزرسانی : دوشنبه 1 دي 1404
دوشنبه 1 دي 1404
 لینک ورود به سایت
 
  جستجو در سایت
 
 لینکهای بالای آگهی متحرک سمت راست
 
 لینکهای پایین آگهی متحرک سمت راست
 
اوقات شرعی 
 
تاریخ : دوشنبه 28 شهريور 1390     |     کد : 25532

رئیس کل بانک مرکزی: اموال 47 هزار ميليارد ريالي اختلاس گران بلوكه شد

رئیس کل بانک مرکزی گفت: کل اموال اختلاس گران به ارزش 47 هزار میلیارد ریال توسط بانک مرکزی بلوکه شد.

 رئیس کل بانک مرکزی گفت: کل اموال اختلاس گران به ارزش 47 هزار میلیارد ریال توسط بانک مرکزی بلوکه شد.
به گزارش خبرگزاری فارس، محمود بهمنی رئیس کل بانک مرکزی در اخبار سراسری 21 سیما گفت: کل اموال اختلاس گران به ارزش 47 هزار میلیارد ریال توسط بانک مرکزی بلوکه و توقیف شد.
رئیس کل بانک مرکزی با بیان این که ارزش اموال بلوکه شده اختلاس گران بیش از رقم اختلاس است، مردم نسبت به برگشت اموال اختلاس شده نگران نباشند.
غلامحسین محسنی اژیه دادستان کشور نیز در این برنامه گفت: در رسیدگی به اختلاس نباید ضعیف کشی شود و سعی بر برخورد با عوامل اصلی اختلاس خواهد بود.
دادستان کشور خبرداد: در این زمینه تا کنون 19 نفر بازداشت و دستگیر، عده‌ای ممنوع‌الخروج و تعدادی ممنوع‌المعامله شده‌اند، تا مبادا متهمان اموال اختلاس شده از مردم را جابجا کنند.
وی با بیان لزوم اطلاع رسانی شفاف به مردم، گفت: نباید ذهن مردم جامعه با اطلاعات غلط خراب شود،بنابراین خودم سعی می‌کنم به موقع اطلاعات مفید و لازم را در اختیار مردم قرار دهم.



نوشته شده در   دوشنبه 28 شهريور 1390  توسط   مدیر پرتال   
PDF چاپ چاپ بازگشت
نظرات شما :
Refresh
SecurityCode