جام جم آنلاين: مديركل امور بانوان و خانواده استانداري تهران از اعطاي وام خوداشتغالي به زنان سرپرست خانوار استان خبر داد.
آذر نظري در گفتوگو با ايسنا، افزود: در اين راستا افرادي كه از يك تخصص و مهارتي برخوردارند، چنانچه بخواهند به تنهايي خوداشتغالي داشته باشند، ميتوانند از تسهيلات 30 تا 50 ميليون ريالي در قالب وام بهرهمند شوند، چنانچه متقاضيان بخواهند به صورت تعاوني كه متشكل از 7 نفر است، اقدام كنند تسهيلات ويژهاي در احتيار آنها قرار ميگيرد.
وي با اشاره به برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي زنان توانمند در هفته اول مهر در شهر قدس بيان كرد: تمهيدات لازم براي برگزاري نمايشگاه انجام شده است. نمايشگاه مذكور با نام عطر ياس برگزار ميشود.
نظري خاطرنشان كرد: در اين راستا مقرر شده چندين نقطه به صورت قطب در سطح شهرستانها داير شود تا اين افراد بتوانند به صورت فصلي دستاوردهاي خود را عرضه كنند.
مديركل بانوان استانداري تهران، تصريح كرد: براي آن دسته از زنان سرپرست خانوار كه مهارتي ندارند اما علاقهمند هستند، با همكاري سازمان فني و حرفهاي و كميته امداد، امكان ارائه آموزش به صورت رايگان فراهم شده است تا اين افراد از مهارتهاي لازم براي خوداشتغالي برخوردار شوند.